1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’de Yangınlarla Mücadele Devam Ediyor

İzmir’de Yangınlarla Mücadele Devam Ediyor

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında çıkan yangınları kontrol altına almak için seferber oldu. Menemen ve Foça’da çıkan ve yoğun müdahaleler sonucu kontrol altına alınan yangınların ardından, Kemalpaşa, Bayraklı, Bayındır ve Urla’da yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

İzmir, Afrika kökenli sıcak hava dalgası ‘eyyam-ı bahur’un etkisi altında. Sıcaklıkların 40 dereceyi bulduğu kentte, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ve İzmir Orman Bölge Müdürlüğü personeli, neredeyse saat başı çıkan yangınları söndürmek için yoğun çaba gösteriyor.

İzmir'de Yangınlarla Mücadele Devam Ediyor 1

Dört İlçede Yangın Devam Ediyor

Kemalpaşa’da ormanlık alanda başlayan yangına ekiplerin müdahalesi sürerken, Bayraklı Doğançay Mezarlığı’nın üzerinde çıkan bir diğer yangına da müdahale devam ediyor. Ormanlık ve makilik bölgedeki yangın, ekiplerin yoğun çabalarıyla kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Bayındır’ın Yeşilova Mahallesi’nde zeytin ağaçlarının bulunduğu alanda çıkan yangın, hayvan damlarının bulunduğu bölgede alevlerle mücadele edilmesini zorlaştırıyor. Urla Yağcılar’da başlayan orman yangınına da ekipler müdahale ederek, alevlerin yayılmasını önlemeye çalışıyor.

Ateş savaşçıları, Menemen’de ve Foça Cezaevi arkasında bulunan makilik ve otluk alanda başlayan yangını kontrol altına almayı başardı. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 22 araç ve 114 personel ile yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor.

İzmir’de Yangınlarla Mücadele Devam Ediyor
Yorum Yap