1. Haberler
  2. Yerel
  3. İzmir’de Liseliler Plaj Voleybolu Şenliğinde Buluşuyor

İzmir’de Liseliler Plaj Voleybolu Şenliğinde Buluşuyor

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleri spor ve müzikle bir araya getirecek özel bir etkinlik düzenliyor. 11-13 Ekim tarihleri arasında, İnciraltı Plaj Sporları Tesisi’nde gerçekleştirilecek plaj voleybolu şenliği, İzmir’deki lise öğrencilerini bir araya getirecek. Voleybol heyecanının yanı sıra, genç müzisyenler de sahnede yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak.

Spor kültürünü yaygınlaştırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla birçok etkinliğe imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kez liselilere özel bir şenlik organize ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen bu organizasyona, liseliler takımlarını kurarak katılabilecek. Şenlik, 11 Ekim Cuma günü başlayacak ve 13 Ekim Pazar günü sona erecek.

Hem Spor Hem Müzik

Plaj voleybolu şenliğinde, genç sporcular dostluk ve kardeşlik içinde rekabet ederken, müzik tutkunları da kendilerini sahnede ifade edebilecek. İnciraltı Plaj Sporları Tesisi’nde kurulacak olan “Genç Sahne,” liseli müzisyenlerin performanslarına ev sahipliği yapacak. Şenliğe katılmak isteyen öğrenciler, voleybol takımlarını kurmanın yanı sıra müzik gruplarıyla da sahneye çıkma şansı yakalayacak.

Şenliğe katılmak isteyen liseli sporcular ve müzisyenler, başvurularını https://www.gencizmir.com/tr/DuyuruDetay/3145/108 adresi üzerinden gerçekleştirebilecekler.

İzmir’de Liseliler Plaj Voleybolu Şenliğinde Buluşuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.