1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir’de Konserler Sürüyor… İşte Konser Takvimi

İzmir’de Konserler Sürüyor… İşte Konser Takvimi

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 93’üncü kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), bu yıl da dolu dolu bir programla İzmirlileri karşılıyor. Fuarda, Volkan Konak, Hande Yener, Semincek, Motive, Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin, Derya Bedavacı, Sakiler ve Haluk Levent sahne alacak. İzmir’de konserler hangi gün, hangi sanatçı ne zaman sahne alacak, haberimizde…

Fuarın ilk günlerinde sahne alan Mert Demir ve Teoman, binlerce ziyaretçiye unutulmaz anlar yaşatırken, İzmir’in Kurtuluşu’nun 102. yılı Haluk Levent konseriyle taçlanacak. Ayrıca, spor ve sanat etkinlikleriyle de katılımcılara farklı deneyimler sunulacak.

İzmir'de Konserler Sürüyor... İşte Konser Takvimi 1

Teoman’dan İzmirlilere Unutulmaz Gece

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu Mert Demir ile kutlayan İzmirliler, Çim Konserlerinin ikinci gününde Teoman ile müzik ziyafeti yaşadı. İzmir’in kalbi niteliğindeki bu konser alanında binlerce hayran, Teoman’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Sanatçı, hayranlarının coşkulu tezahüratlarına ve açtıkları pankartlara, “İyi ki geldiniz, muhteşemsiniz” sözleriyle karşılık verdi.

İzmir Volkan Konak Konseri

1 EylülVolkan Konak: Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak, enerjisi yüksek performansıyla Çim Konserlerinde sahne alacak.

İzmir Hande Yener Konseri

2 EylülHande Yener: Türk pop müziğinin ikonik ismi Hande Yener, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

İzmir Semincek Konseri

3 EylülSemicenk: Son dönemin yükselen isimlerinden Semicenk, genç hayranlarıyla buluşacak.

İzmir Motive Konseri

4 Eylül – Motive: Rap müziğin güçlü isimlerinden Motive, İzmirlilere keyifli anlar yaşatacak.

İzmir Mahsun Kırmızıgül Konseri

5 EylülMahsun Kırmızıgül: Türk müziğinin duayen isimlerinden Mahsun Kırmızıgül, sahnede unutulmaz eserlerini seslendirecek.

İzmir Hayko Cepkin Konseri

6 EylülHayko Cepkin: Rock müziğin asi çocuğu Hayko Cepkin, sahne şovlarıyla İzmir’de fırtına estirecek.

İzmir Derya Bedavacı Konseri

7 EylülDerya Bedavacı: Duygusal şarkılarıyla bilinen Derya Bedavacı, sevenlerine müzik dolu bir gece sunacak.

İzmir Sakiler Konseri

8 EylülSakiler: Pop müziğin sevilen grubu Sakiler, sahnede hit parçalarını seslendirecek.

İzmir Haluk Levent Konseri

9 EylülHaluk Levent: İzmir’in kurtuluşunun 102. yılı, Haluk Levent’in coşkulu konseriyle kutlanacak. Öncesinde ise Ali Altay sahne alacak.

İzmir'de Konserler Sürüyor... İşte Konser Takvimi 2

Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali İzmir’de

Fuarın tema etkinlikleri sponsoru Red Bull, Türkiye’nin en iyi sokak dansçılarının kıyasıya mücadele edeceği Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali’ni 1 Eylül’de Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirecek. Ayrıca, 11 gün boyunca Gaming Hub, DJ Workshop, F1 Simulasyon ve Refleks Oyunu gibi birçok etkinlikle ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatacak.

Sporun Kalbi de İzmir Fuarı’nda Atıyor

İzmir Enternasyonal Fuarı, sadece müzikle değil, sporla da ziyaretçilerini ağırlıyor. 12. Uluslararası 9 Eylül İzmir Yarı Maratonu, 6-7 Eylül’de düzenlenecek kit dağıtımıyla fuar alanına taşınacak. Ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 3×3 Streetball İzmir Cup 2024 finali de 30-31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Spor tutkunları, fuar boyunca farklı etkinliklerle adrenalin dolu anlar yaşayacak.

İzmir’de Konserler Sürüyor… İşte Konser Takvimi
Yorum Yap