1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir’de Baykuş Seferlerinde Yeni Düzenleme

İzmir’de Baykuş Seferlerinde Yeni Düzenleme

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), metro ve tramvay hatlarındaki Baykuş Seferleri’nde yeni bir düzenlemeye gitti. Alınan karar gereği, İzmir Metro ve Konak Tramvay hatlarındaki Baykuş Seferleri, yolcu yoğunluğunun çok az olması nedeniyle iptal edildi. Uygulama ile kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amaçlanıyor.

Karşıyaka Tramvayı’nda ise cuma ve cumartesi geceleri 01.20’de yapılan Baykuş Seferleri, otobüs ve gemi seferleriyle entegre şekilde sürdürülmeye devam ediyor.

ESHOT ve İZDENİZ’de Değişiklik Yok

ESHOT Genel Müdürlüğü’nün yılın her günü kesintisiz olarak sürdürdüğü Baykuş Seferleri, mevcut düzeninde devam ediyor. Konak Bahribaba Aktarma Merkezi’nden; Gaziemir, Çiğli, Bornova, Buca ve Narlıdere’ye, karşılıklı olarak iki saatte bir otobüs seferleri yapılmaya devam edecek. Sefer saat bilgilerine ESHOT Mobil uygulamasından ve eshot.gov.tr’den ulaşılabilir.

İZDENİZ’de ise Baykuş Seferleri, cuma ve cumartesi geceleri Karşıyaka hattında devam ediyor. Bu seferler, gece geç saatlerde de vatandaşların deniz ulaşımından yararlanabilmesini sağlıyor.

İzmir’de Baykuş Seferlerinde Yeni Düzenleme
Yorum Yap