1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir’de 30 Ağustos’ta Mert Demir Konseri

İzmir’de 30 Ağustos’ta Mert Demir Konseri

featured
service

30 Ağustos Zafer Bayramı, İzmir’de Mert Demir konseri ile taçlandırılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü için kente yayılan etkinliklerle büyük bir kutlama programı hazırladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılış gününde gerçekleşecek Mert Demir konseri, saat 21.00’de Kültürpark çim alanında başlayacak.

Konserin hemen ardından, saat 21.30’da Alsancak Gündoğdu Meydanı semalarında 500 dronla gerçekleştirilecek Zafer Bayramı temalı bir gösteri, gökyüzünü ışık ve renklerle süsleyecek. 31 Ağustos’ta da fuarın teması olan teknolojiye vurgu yapan bir dron gösterisi saat 20.30’da İzmirlilerle buluşacak.

İzmir'de 30 Ağustos'ta Mert Demir Konseri 1

Spor Turnuvaları: Voleybol, Futbol ve Streetball

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Zafer Bayramı kutlamaları, yalnızca konserlerle sınırlı değil. 27-29 Ağustos tarihleri arasında U-17 Kadın Voleybol ve U-15 Kadın Futbol turnuvaları düzenleniyor.

Ayrıca, 30 Ağustos ve 31 Ağustos tarihlerinde 3×3 Streetball İzmir Cup 2024 sokak basketbolu turnuvası final maçları Kültürpark’ta oynanacak. Bornova, Buca, Göztepe ve Karşıyaka’da düzenlenen etaplarda finalist olan takımlar, şampiyonluk için sahaya çıkacak. Büyük final maçları ise 1 Eylül’de gerçekleşecek.

Özdere’de Spor Şöleni: Genç Sporcular Sahaya Çıkıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 100. Yıl Özdere Gençlik ve Spor Yerleşkesi de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına ev sahipliği yapacak. 27-29 Ağustos tarihlerinde, Altay, Altınordu, Göztepe, İzmirspor ve Karşıyaka’nın yer aldığı U-17 Kadın Voleybol takımları ve Beşiktaş, Galatasaray, Bornova Spor Kulübü ve Denizli Sultanlarspor’un mücadele ettiği U-15 Kadın Futbol takımları sahaya çıkacak.

Ulaşımda Yüzde 50 İndirim ve Ücretsiz Seferler

Zafer Bayramı kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda da kolaylık sağlayacak. 30 Ağustos günü, ESHOT, İZULAŞ, İZTAŞIT, İZDENİZ, İzmir Metrosu ve İzmir Tramvayı’nda yüzde 50 indirim uygulanacak. Ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TCDD ortaklığıyla işletilen İZBAN seferleri, Cumhurbaşkanlığı kararıyla ücretsiz olacak.

İzmir’de 30 Ağustos’ta Mert Demir Konseri
Yorum Yap