1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. İzmir-Midilli seferlerinde kolaylık

İzmir-Midilli seferlerinde kolaylık

featured
service

İzmir ve Manisa büyükşehir belediyeleri, İZDENİZ tarafından düzenlenen Midilli gemi seferlerinden daha fazla Manisalının yararlanabilmesi için iş birliğine imza attı. Cuma günleri İzmir Limanı’ndan hareket eden ve pazar akşamları geri dönen Midilli turuna katılacak Manisalılar için özel otobüs seferleri düzenlenecek.

Manisalılar İçin Özel Otobüs Seferi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü’nün son üç yıldır yaz aylarında gerçekleştirdiği İzmir-Midilli seferleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Manisa’da da büyük bir heyecan uyandırdı. Bu kapsamda, Cuma günleri Manisa Eski Garaj karşısından sabah saat 06.00’da otobüs kalkacak ve Alsancak Limanı’na ulaşacak. Pazar akşamları ise gemi dönüşünde saat 20.00’de limandan Manisa’ya geri dönüş imkânı sunulacak.

İzmir-Midilli seferlerinde kolaylık 1

Midilli Seferlerine Yoğun İlgi

İZDENİZ Genel Müdürü Gökhan Marım, çarşamba ve cuma günleri düzenlenen Midilli seferlerine ilginin her geçen yıl arttığını belirterek, “Taşınan yolcu sayısı üç yılda üç kat arttı. Manisa’dan gelen katılım taleplerinin artmasıyla birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle cuma günleri düzenlenen seferler için ‘ulaşım avantajı’ sağlandı. Yolcularımızı, güvenle ve konforlu şekilde Midilli’ye götürüp getiriyoruz. Keyifli vakit geçirdiklerini ve unutulmaz anılarla döndüklerini ifade etmeleri en büyük mutluluğumuz. Bu keyiften, çok daha fazla vatandaşımızın yararlanması için çalışıyoruz. Midilli seferlerimiz 27 Eylül’e kadar devam edecek” dedi.

Kapıda Vize Uygulaması ile Kolay Seyahat

Midilli’ye gitmek isteyen yolcular, ‘kapıda vize uygulaması’ sayesinde seyahatlerini kolaylıkla planlayabiliyor. İzmir-Midilli gemisi, çarşamba ve cuma günleri saat 08.30’da İzmir Limanı’ndan hareket ederken, dönüşler cuma ve pazar günleri saat 17.00’de Midilli’den yapılıyor. Vize başvurusunda bulunacak yolcuların, İZDENİZ Satış Ofisi’nden randevu alması ve gerekli evrakları yolculuktan en az beş gün önce teslim etmeleri gerekiyor. Vize ücreti yetişkinler için 80 Euro, 0-18 yaş grubu için ise 20 Euro olarak belirlenmiş durumda. Kapı vizesi en fazla 6 gece, 7 gün ve tek girişli olarak veriliyor.

Midilli Turu Bilet Ücretleri

İzmir-Midilli turu biletleri, İZDENİZ’in resmi internet sitesi üzerinden ya da yetkili acentelerden temin edilebiliyor. Cuma hareketli seferlerde (cuma gidiş-pazar dönüş) bilet ücretleri, tam bilet için gidiş-dönüş 68 Euro olarak belirlenirken, çarşamba hareketli seferlerde (çarşamba gidiş-cuma dönüş) aynı ücret 60 Euro olarak uygulanıyor. Farklı yaş grupları için de özel indirimler mevcut.

İzmir-Midilli seferlerinde kolaylık
Yorum Yap