1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir Karabağlar’a Kent Lokantası

İzmir Karabağlar’a Kent Lokantası

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Cemil Tugay’ın seçim döneminde vaat ettiği “Kent Lokantaları” projesini hayata geçirerek vatandaşların ekonomik kriz döneminde sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeklere ulaşmasını sağlıyor. İlki Kemeraltı’nda, ikincisi ise Çiğli’de açılan bu sosyal proje, halktan büyük ilgi görmeye devam ediyor. Şimdi ise üçüncü şube Karabağlar’da hizmete girmeye hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'a Kent Lokantası 1

Karabağlar Kent Lokantası Yemek Fiyatı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçim döneminde verdiği sözlerden biri olan Kent Lokantaları projesi, halkın ekonomik krizin etkileriyle başa çıkmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Kemeraltı’ndaki ilk şubenin ardından Temmuz ayının başında Çiğli Maltepe Mahallesi’nde açılan ikinci şube, kısa sürede bölgedeki vatandaşlar, esnaf, emekli ve öğrencilerden büyük ilgi gördü. Çiğli Kent Lokantası, her gün 400 kişiye hizmet veriyor ve dört çeşit sağlıklı, güvenilir yemek 50 TL’den servis ediliyor. Lokantanın menüleri, gıda mühendisleri tarafından incelenerek hazırlanıyor ve su, ekmek, pilav-makarna, salata veya tatlı/meyve, doyurucu ana yemek ve çorba olmak üzere dört çeşitten oluşuyor. Ayrıca sofrada, Grand Plaza AŞ bünyesinde Ödemiş Bademli’de üretilen doğal kaynak suyu Bademsu ve Çiğli Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen Halk Ekmek sunuluyor.

İzmir Karabağlar'a Kent Lokantası 2

Yeni Şube Karabağlar’da Açılıyor

Grand Plaza AŞ İşletmeler Müdürü Efe Can Mutlu, “Çiğli’deki lokantamız 8 Temmuz’da açıldı. Artan ivmeyle hizmet vermeye devam ediyoruz. Günde 400 kişiye yemek hizmeti veriyoruz. Talep yoğun, insanlarımız sağlıklı, ekonomik yemek yeme imkanı bulduğu için çok memnun. Üçüncü lokantamız Ağustos ortasında Karabağlar’da Bozyaka Hastanesi’nin hemen arkasında açılacak. Yurttaşlarımızın bütçesini rahatlatmak için belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’ın talimatıyla halkımızın uygun fiyatlı, sağlıklı yemek yiyebilecekleri noktalar oluşturuyoruz. Bu çalışmalarımız devam edecek” şeklinde açıklama yaptı.

İzmir Karabağlar'a Kent Lokantası 3

“Evimizdeki Yemekler Gibi”

Kent Lokantaları’ndan faydalanan vatandaşlar, sunulan hizmetten memnuniyetlerini dile getirdi. Çiğli Kent Lokantası’nda yemek yemeyi tercih eden Hüseyin Ateş, “Bugünkü menüde kuru fasulye, mercimek çorbası vardı. Yemekleri gayet güzel buldum. Fiyatları da uygun. İşçiler ve emekliler için güzel bir uygulama” dedi. Semih Doğan ise, “Belediyemize teşekkür ederiz. Bu tür hizmetlerin yaygınlaşması hepimiz için daha iyi olur. Ekonomik olarak herkes zor durumda,” diyerek projeyi desteklediğini belirtti. Emekli esnaf İlker Soysal da, “Kemeraltı’ndaki şubeye de gittim. O da güzel. Yaygınlaşması gereken harika bir hizmet. Evimizdeki yemekler gibi” ifadesini kullandı.

Volkan Bingöl, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Çok memnunuz. Burada hem üniversite var, öğrenciler için de bizim için de çok iyi oldu. Bu fiyata bu yemeği hiçbir yerde bulamazsınız,” dedi. Nuray Alan ise, “Gayet memnunuz. Temiz, karnımızın doyacağı ölçüde, ekonomik. Daha ne olsun? Teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetini ifade etti. Çağrı Dallı da, “Cemil Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yerinde ve çok güzel işler yaptı. Bu da onlardan bir tanesi. Çok memnunuz. Yemekler hijyenik, personel güler yüzlü. Tam istediğimiz gibi. Bu devirde bu fiyata asla bulunamayan bir şey. 50 liraya bir kutu kola zor alıyoruz. Biz 50 liraya karnımızı doyuruyoruz” diyerek görüşlerini paylaştı.

İzmir Karabağlar’a Kent Lokantası
Yorum Yap