1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir İtfaiyesi 4 İlçede Yangınlara Müdahale Ediyor

İzmir İtfaiyesi 4 İlçede Yangınlara Müdahale Ediyor

featured
service

İzmir – İzmir İtfaiyesi, kent genelinde dört farklı ilçede meydana gelen yangınlara müdahale ediyor. Buca-Gaziemir ve Foça Bağarası’nda çıkan orman yangınlarına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleriyle birlikte müdahale eden itfaiye ekipleri, Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde çıkan fabrika yangınını da kontrol altına aldı.

İzmir İtfaiyesi 4 İlçede Yangınlara Müdahale Ediyor 1

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yangınlarla mücadelede İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne destek sağlıyor. Gaziemir ile Buca ilçeleri arasında ve Foça Bağarası’nda çıkan orman yangınlarına 100 personel, yaklaşık 20 arazöz ve çok sayıda su tankeri ile müdahale ediliyor. İtfaiye ekipleri, yangınlara hızlı ve etkili müdahale edebilmek için birçok bölgede ağaçları keserek müdahale yolları açtı.

Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde çıkan fabrika yangını da itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu söndürüldü. Yangın sonrası soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

İzmir İtfaiyesi 4 İlçede Yangınlara Müdahale Ediyor 2

Başkan Tugay’dan Başsağlığı Mesajı

Dün Bergama’da çıkan orman yangınında Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş hayatını kaybederken, ulaştırma personeli Özgür Dilsiz yaralandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, yaşanan kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş’ın, Bergama ilçemizdeki orman yangınını yönetirken geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Tedavisi süren Orman İşletme Müdürlüğü ulaştırma personeli Özgür Dilsiz’in ise biran önce sağlığına kavuşması en büyük temennimiz” dedi.

İzmir İtfaiyesi 4 İlçede Yangınlara Müdahale Ediyor
Yorum Yap