1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir, esporda dev finale ev sahipliği yapıyor

İzmir, esporda dev finale ev sahipliği yapıyor

featured
service

İzmir, espor dünyasının en büyük etkinliklerinden birine hazırlanıyor. Türkiye’nin en iyi League of Legends (LoL) takımının belirleneceği Türkiye Şampiyonluk Ligi Finali, 3 Ağustos 2024’te Fuar İzmir’de düzenlenecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ, Riot Games ve Ninja Company iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan etkinlik C Hol’de yapılacak.

İzmir, esporda dev finale ev sahipliği yapıyor 1

Espor finali ne zaman?

2024 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Finali’nde, Türkiye’nin en iyi LoL takımları büyük ödül ve şampiyonluk unvanı için kıyasıya mücadele edecek. Saat 14.00’ten itibaren seyircilerin giriş yapabileceği etkinlikte, final mücadelesi ise 18.00’de başlayacak. Espor tutkunlarını ve League of Legends hayranlarını büyüleyecek bir rekabetin yaşanacağı etkinlik, yaz mevsimi boyunca devam eden playoff aşamasının zirve noktası olacak. İlk üç sırada yer alan takımlar, ülkemizi Berlin’de yapılacak EMEA Masters 2024’te doğrudan temsil ederken, dördüncü, beşinci ve altıncı sıradaki takımlar ise EMEA Masters 2024 elemelerinde yarışacak.

İzmir, esporda dev finale ev sahipliği yapıyor 2

Final sadece çekişmeli bir League of Legends mücadelesine değil, aynı zamanda festival tadında bir atmosfere ev sahipliği yapacak. Katılımcılar, çeşitli aktivasyonlar ve sürpriz ödüllü yarışmalarla eğlenceli bir gün geçirecekler. Espor tutkunları için unutulmaz bir deneyim sunacak olan etkinlikte, LoLespor sosyal medya kanallarından (Twitch, YouTube, Twitter, Instagram) tüm ayrıntılar paylaşılacak.

İzmir, esporda dev finale ev sahipliği yapıyor
Yorum Yap