1. Haberler
  2. Yerel
  3. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Özel Okul Öğretmenlerine Ulaşım İndirimi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Özel Okul Öğretmenlerine Ulaşım İndirimi

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda öğretmenlere yönelik farklı uygulamalara son vererek, özel okullarda görev yapan öğretmenlere de indirimli ulaşım hakkı tanıyor. Bu karar doğrultusunda, özel okullarda anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde görev yapan öğretmenler, kamu okullarındaki meslektaşları gibi kent içi toplu ulaşım araçlarından indirimli yararlanabilecekler.

Öğretmen İzmirim Kart Başvuruları Başlıyor

Özel okul öğretmenlerinin indirimli ulaşım hakkından yararlanabilmesi için Öğretmen İzmirim Kart başvurusu yapmaları gerekiyor. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan karar gereği, 5 Ağustos Pazartesi gününden itibaren başvurular şahsen alınmaya başlanacak. İndirimli ulaşım imkanı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESHOT, İZULAŞ, İZTAŞIT, İzmir Metro ve Tramvay ile İZDENİZ’in yanı sıra, Büyükşehir-TCDD ortaklığıyla işletilen İZBAN’da geçerli olacak.

Öğretmen İzmirim Kart başvurusu yapacak olan eğitimcilerin, gerekli belgeler ve başvuru noktaları ile ilgili detaylı bilgilere www.izmirimkart.com.tr üzerinden ulaşabilecekleri belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Özel Okul Öğretmenlerine Ulaşım İndirimi
Yorum Yap