1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Kadın Muhtarlara Destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Kadın Muhtarlara Destek

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yerel seçimlerin ardından başlattığı prefabrik muhtarlık ofisleri projesi kapsamında, ihtiyacı olan mahallelere modern ofisler kazandırmaya devam ediyor. Uygulamaya kadın muhtarlardan başlayan belediye, son olarak Urla Yenice Mahallesi Muhtarı Aylin Çetinbaş’a yeni ofisini teslim etti. Pırıl pırıl yeni ofisinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Çetinbaş, güvenli ve verimli çalışma ortamı sağlayan prefabrik muhtarlık ofisi için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a teşekkür etti.

31 Mart yerel seçimlerinde İzmir’in birçok mahallesinde kadın muhtarlar göreve gelmişti. Kendi işyeri veya ofisi olmayan muhtarların talepleri doğrultusunda prefabrik muhtarlık ofisleri kurma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte kadın muhtarlara öncelik tanıdı. Seçmenlerin tercihini kadın adaylardan yana kullandığı Çeşme Boyalık ve Urla Yenice mahallelerinde de prefabrik ofisler muhtarlara teslim edildi.

Yenice Mahallesi Muhtarı Aylin Çetinbaş’ı yeni ofisinde ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Şube Müdürü Çağlayan Karaca, Çetinbaş’a talebi üzerine bir Türk Bayrağı hediye etti. Hizmet için Başkan Dr. Cemil Tugay’a teşekkürlerini ileten Aylin Çetinbaş, “Belediyemiz bu hizmeti ihtiyaçlı tüm mahallelere veriyor. Ancak ofislerin üretim sürecinde, geçiş dönemi erkek meslektaşlarımızdan daha zor olabiliyor. Bizlere daha güvenli, rahat ulaşılabilir ve verimli çalışma ortamı sunan bu hizmet için Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Kadın Muhtarlara Destek
Yorum Yap