1. Haberler
  2. Yerel
  3. İzmir Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi, spora erişimde fırsat eşitliği ilkesiyle yaz spor okullarını başlatıyor. 24 Haziran’da başlayacak olan yaz okulları kapsamında 17 farklı tesiste 26 branşta eğitimler verilecek. Kayıtlar ise başladı.

Atletizm, basketbol, futbol, cimnastik, tekvando, judo, tenis, satranç, temel hareket eğitimi, yüzme, su topu, halk oyunları, dans, özel öğrenciler için basketbol ve yüzme, voleybol, masa tenisi, güreş, badminton, zeka oyunları, karate ve futsal gibi çeşitli branşlarda eğitimler sunulacak. Ayrıca yetişkinler için pilates, step-aerobik, kano, zumba, sağlıklı yaşam, kondisyon, yoga, yüzme ve tenis gibi branşlar da yer alacak.

İzmir’de bulunan tesislerde eğitimler düzenlenecek. Kültürpark’taki Celal Atik Spor Salonu, Konak Pazaryeri Mahallesi Spor Sahası, Bornova Naim Süleymanoğlu Spor Salonu, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, Bornova Meriç Yaşayan Parkı Futbol Sahası, Bornova Havuz İzmir, Buca Sosyal Yaşam Kampüsü, Karabağlar Can Çağnay Spor Salonu, Karabağlar Peker Mahallesi Futbol Sahası, Balçova İzmir Kayıkları Yelken ve Kano Tesisi, İzmir Marina, Bayraklı Çiçek Halı Saha, Bayraklı Ahmet Taner Kışlalı Parkı, Bostanlı Rekreasyon Alanı, Beydağ Spor Salonu, Bayındır Çırpı Çok Amaçlı Spor Salonu, ve Foça Bağarası Spor Salonu’nda kayıtlar kabul edilecek.

Detaylı bilgi ve kayıt için izmirbsbspor.org adresinden veya 425 04 21 (dahili 106-107-108) numaralı iletişim hattından Celal Atik Spor Salonu merkez kayıt birimine ulaşılabilir. Spor yapmak isteyenlerin başvurularını yapmaları gerekiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı
Yorum Yap