1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir Büyükşehir Belediyesi Koroları İçin Son Başvuru Tarihi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Koroları İçin Son Başvuru Tarihi

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Çoksesli Korosu, yeni dönemde sahnede yer alacak koristleri arıyor. Her iki koro için başvurular, 3 Eylül tarihinde sona erecek ve başvuruların ardından toplam 24 korist, titiz bir seçme süreciyle belirlenecek.

Korist olmak isteyenler, başvurularını www.aassm.org.tr adresinde yer alan “Başvuru yap” bölümünden gerçekleştirebilecek. Çoksesli Çocuk Korosu için 7-14 yaş arası 10 korist, Çoksesli Koro için ise 18 yaş üstü 14 korist seçilecek. Yetişkinler arasından 3 soprano, 2 alto, 5 tenor ve 4 bas ses arayışında olan koro, seçmelerini 7-8 Eylül tarihlerinde Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde saat 08.00’de başlatacak.

Çoksesli Çocuk Korosu, çalışmalarını pazar günleri saat 10.00-12.00 arasında, Çoksesli Koro ise salı günleri saat 19.30-21.30 arasında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sürdürecek. Koronun sanat yönetmenliğini İbrahim Yacızı, koro şefliğini Türker Barmanbek, şan eğitmenliğini ise Cem Hacıoğlu üstleniyor.

Müzik yolculuğuna İzmir’in prestijli korolarında adım atmak isteyenler için zaman daralıyor. Son başvuru tarihi 3 Eylül olan bu fırsatı kaçırmamak için adayların vakit kaybetmeden başvurularını yapmaları gerekiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Koroları İçin Son Başvuru Tarihi
Yorum Yap