1. Haberler
  2. Spor
  3. İzlanda-Türkiye Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

İzlanda-Türkiye Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

featured
service

A Millî Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki mücadelesine devam ediyor. Bu akşam Samsun’da oynanacak üçüncü maçta rakibimiz Karadağ olacak. Kritik karşılaşma öncesi grupta Türkiye ve Galler 4’er puanla zirveyi paylaşırken, İzlanda 3 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Karadağ ise henüz puanla tanışamadı.

A Millî Takımımız, deplasmandaki bu önemli karşılaşmada puan ya da puanlar alarak gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Milli ara nedeniyle Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig’de bu hafta müsabaka oynanmayacak. Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 9. hafta müsabakaları 19, 20 ve 21 Ekim’de, Trendyol 1. Lig’in 9. hafta karşılaşmaları ise 18, 19, 20 ve 21 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Ayrıca, Nesine 2. Lig 7. hafta maçları 12 ve 13 Ekim’de, Nesine 3. Lig 6. hafta müsabakaları ise 13 Ekim’de oynanacak.

Sıradaki mücadele ise 14 Ekim 2024 Pazartesi günü İzlanda ile olacak. İzlanda-Türkiye maçı 14 Ekim 2024 tarihinde saat 21.45’te oynanacak ve TV8 ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

İzlanda-Türkiye Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.