1. Haberler
  2. Yaşam
  3. İstanbul Festivali’nde Kenan Doğulu coşkusu!

İstanbul Festivali’nde Kenan Doğulu coşkusu!

featured
service

İstanbul’un en büyük yaşam festivallerinden biri olarak dikkat çeken İstanbul Festivali, altıncı gününde Türk pop müziğinin dev ismi Kenan Doğulu’yu ağırladı. Festivalin eşsiz atmosferi içinde sahne alan Doğulu, enerjik performansıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Dans Fabrika, Kenan Doğulu’ya sahnede eşlik etti

Kenan Doğulu festivalin altıncı gününde İstanbullular için bugüne dek uzanan müzik yolculuğunda her biri ayrı ayrı hit olan şarkılarını seslendirdi. Türkiye’nin en büyük sahnesine konuk olan sanatçının konseri, ‘’İlk Adımı Sen At’’ adlı parçasıyla başladı. Doğulu, Türk pop müziğinde büyük bir başarı yakalayan ‘’Ara Beni Lütfen’’, ‘’Kandırdım’’ ve ‘’Aşk ile Yap’’ gibi şarkılarını on binler ile birlikte söyledi. Popüler dans topluluğu Dans Fabrika, Kenan Doğulu’ya sahnede eşlik etti.

300 TL’den başlayan erişilebilir fiyatlarla sunulan festivalin biletleri istanbulfestivali.com web sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Festival boyunca sahne alacak diğer sanatçılar ise şu şekilde:

Mabel Matiz, Mor ve Ötesi, BEGE, Lvbel C5, Blok3, Burak Yeter, Jason Derulo, Yıldız Tilbe, M Lisa, Motive, Emir Can İğrek, Sertab Erener, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio, Pinhani ve Melike Şahin.

İstanbul Festivali’nde Kenan Doğulu coşkusu!
Yorum Yap