1. Haberler
  2. Kültür - Sanat
  3. İstanbul Festivali’nde Coşku Devam Ediyor: Fatma Turgut ve Mavi Gri Sahnedeydi

İstanbul Festivali’nde Coşku Devam Ediyor: Fatma Turgut ve Mavi Gri Sahnedeydi

featured
service

İstanbul Festivali, müzikseverleri büyülemeye devam ediyor. Türkiye’nin en büyük festivali olan İstanbul Festivali’nde bu hafta Fatma Turgut ve Mavi Gri sahne aldı. Festivalin 4. gününde izleyiciler, Mavi Gri konseriyle unutulmaz anlar yaşarken, geceye Fatma Turgut’un performansı damgasını vurdu.

Mavi Gri, sevilen şarkılarıyla sahneye çıkarak festivalin enerjisini yükseltti. Grup, performanslarıyla büyük beğeni topladı ve izleyicilere coşku dolu anlar yaşattı. Ardından sahneye çıkan Fatma Turgut, büyüleyici sesiyle hayranlarını mest etti. Turgut, Nisan ayında yayınladığı “Dönmem Ona” şarkısını seslendirerek izleyenlere unutulmaz bir performans sundu.

Gecenin en büyük sürprizi ise Fatma Turgut’a sahnede eşlik eden Rock müziğin öncü isimlerinden Hayko Cepkin oldu. İkili, birlikte “Anlıyorsun Değil mi?” şarkısını seslendirerek izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

İstanbul Festivali'nde Coşku Devam Ediyor: Fatma Turgut ve Mavi Gri Sahnedeydi 1

İstanbul Festivali’nde sahne alacak sanatçılar

İstanbul Festivali, 300 TL’den başlayan erişilebilir bilet fiyatlarıyla tüm müzikseverleri ağırlamaya devam ediyor. Festivalin biletleri istanbulfestivali.com web sitesi üzerinden satın alınabiliyor.

Festival boyunca sahne alacak diğer sanatçılar arasında Duman, Kenan Doğulu, Tiesto, Mabel Matiz, Mor ve Ötesi, BEGE, Lvbel C5, Blok3, Burak Yeter, Jason Derulo, Yıldız Tilbe, M Lisa, Motive, Emir Can İğrek, Sertab Erener, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio, Pinhani ve Melike Şahin yer alıyor. Festival, her gün artan coşkuyla müzikseverleri ağırlamaya devam edecek.

İstanbul Festivali’nde Coşku Devam Ediyor: Fatma Turgut ve Mavi Gri Sahnedeydi
Yorum Yap