1. Haberler
  2. Gündem
  3. İsrail Dışişleri Bakanı’na Sert Tepki: “Adalet Önünde Yapacağı Savunmasını Bekliyoruz”

İsrail Dışişleri Bakanı’na Sert Tepki: “Adalet Önünde Yapacağı Savunmasını Bekliyoruz”

featured
service

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı’nın Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklamalarına sert bir yanıt verdi. Bakanlık, yapılan paylaşımı “iftira dolu” ve “başarısız bir psikolojik harekat girişimi” olarak nitelendirdi.

Yapılan yazılı açıklamada, İsrail’in Filistin halkına yönelik politikaları bir kez daha kınanarak, Türkiye’nin Filistinlilere verdiği desteğin devam edeceği vurgulandı. Dışişleri Bakanlığı, “Söz konusu açıklamayı, ilgi çekmeye ve gündemi değiştirmeye dönük, başarısız bir psikolojik harekat girişimi olarak değerlendiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Adalet önünde yapacağı savunmasını bekliyoruz”

Açıklamada, “İsrail Dışişleri Bakanının, ülkemizi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan, iftira dolu bir paylaşım daha yaptığı görülmektedir. Söz konusu açıklamayı, ilgi çekmeye ve gündemi değiştirmeye dönük, başarısız bir psikolojik harekat girişimi olarak değerlendiriyoruz. İsrail Dışişleri Bakanının, Filistinlilere uygulanan soykırımdaki rolünden ötürü adalet önünde yapacağı savunmasını bekliyoruz. Türkiye, İsrail’in zulüm politikalarının karşısında durmaya ve Filistinlilere en güçlü desteği vermeye devam edecektir.”

İsrail Dışişleri Bakanı’na Sert Tepki: “Adalet Önünde Yapacağı Savunmasını Bekliyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.