1. Haberler
  2. Yaşam
  3. İşletmeler İçin Instagram Messenger API’si Kullanma – BayiGram

İşletmeler İçin Instagram Messenger API’si Kullanma – BayiGram

featured
service

Instagram API Nasıl Kullanılır?, Instagram API İzinleri Nerede?, Instagram Messenger Nedir?, İşletmeler İçin Instagram Messenger API’si Kullanma, Detaylar yazımızda…

Bir milyardan fazla kullanıcıya sahip olan Instagram sosyal hayatı takip edebileceğiniz bir platform olmanın yanı sıra kazanç sağlayabileceğiniz hatta işletmelerin de kazançlarını artırabileceği bir sisteme dönüşmüş durumda. Sadece kişisel paylaşımlar değil reklam, tanıtım, işbirlikleri gibi pek çok alanda yüksek kazanç elde etmek mümkün. Hemen Free instagram Likes Fırsatını yakalayın ve ücretsiz kazanın.

Bunun yanı sıra işletmeler karlılık oranlarını artırmak için de Instagram hesaplarını yoğunlukla kullanmaktadır. İndirimler, kampanyalar, hediyeler çeşitli teşvikler ve buna benzer yöntemler ile daha geniş kitleye ulaşılmak istenmektedir. Bunun yanı sıra kullanıcıların sorduğu sorulara bir işletmenin farklı yöneticileri tarafından iletişim kurarak mesaj dönüşü yapabileceği messenger API’de kullanıma açılacaktır. Bu sayede takipçileriniz ile daha hızlı etkileşime geçme imkanınız olacaktır. Beğeni, yorum ve takipçi sayısını da artırmaya destek olacak Instagram API’nin yanı sıra işletme sahipleri yorum, takipçi ve beğenileri toplu olarak satın alabilecekleri sosyal medya bayilik paneli seçeneğinden de sıklıkla yararlanmaktadır.

İşletmeler İçin Instagram Messenger API'si Kullanma - BayiGram 1

Instagram API Nasıl Kullanılır?

Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra profilinizde en aşağıda yer alan “API” butonuna basmanız yeterlidir. Açılan sayfada “clienst” e tıklayıp kendi bilgilerinize göre doldurduktan sonra “sign up”ı seçiyorsunuz. Instagram API ile daha çok müşterisine ulaşmayı hedefleyen işletme hesapları için bu güncelleme oldukça faydalı olacaktır. Ayrıca işletmeler Takipçi satın al ile zamandan tasarruf ederek pratik bir şekilde takipçi ve beğeni satın alarak “keşfet” alanında popülerliklerini artırmaktadırlar.

İşletmeler İçin Instagram Messenger API'si Kullanma - BayiGram 2

Instagram API İzinleri Nerede?

API izinlerini Instagram hesabınızda yer alan “Ayarlar” sekmesinden ayarlayabilirsiniz. Karlılık oranınızı artırmaya yönelik olarak API kullanmak isteyen işletme sahipleri ayrıca takipçileriyse sürekli iletişim halinde olup etkileşim oranını da artırmalıdır. Etkileşim oranı yapılan yorumlara cevap verme, paylaşımlarınıza olan beğenileri artırma, Instagram API ile messenger üzerinden iletişim kurma ile mümkün hale gelebilir.

İşletmeler İçin Instagram Messenger API'si Kullanma - BayiGram 3

Instagram Messenger Nedir?

Instagram ve Facebook kullanıcılarının farklı hesaplar ile iletişim kurmasını sağlayan mesajlaşma özelliğidir.  Ayrıca Facebook hesaplarında gelen mesajları ve görüntülü sohbetleri aynı anda Instagram hesabınızdan görebilecek olduğunuz bir platformdur. Tiktok takipçi satın al ile ortak iletişim alanı oluşturan Facebook bu sayede iki farklı uygulamayı tek bir yerde birleştirmeyi hedeflemektedir.

İşletmeler İçin Instagram Messenger API’si Kullanma – BayiGram
Yorum Yap