1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iPhone 16 Serisi, Yeni Apple Watch ve AirPods modelleri Ön Siparişte!

iPhone 16 Serisi, Yeni Apple Watch ve AirPods modelleri Ön Siparişte!

featured
service

Apple tutkunlarının merakla beklediği iPhone 16 serisi, yeni Apple Watch ve AirPods modelleri, Hepsiburada üzerinden ön siparişe açılıyor. Hepsiburada, “Eskiyi Kapında Yenile” kampanyasıyla da eski telefonlarını yenilemek isteyen kullanıcılara en iyi fiyat garantisiyle cazip bir fırsat sunuyor.

iPhone 16 Serisi, Yeni Apple Watch ve AirPods modelleri Ön Siparişte! 1

13 Eylül’de Ön Sipariş Fırsatı

Apple’ın 9 Eylül’de ABD, Kaliforniya’daki Apple Park’ta düzenlediği lansmanın ardından gözler iPhone 16 serisine çevrildi. Hepsiburada, 13 Eylül Cuma günü saat 15:00’ten itibaren iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerini ön siparişe açarak teknoloji severlerle buluşturuyor. Teslimatlar, 20 Eylül’den itibaren HepsiJET’in hızıyla Türkiye’nin 81 iline ulaştırılacak.

Hepsiburada’nın sunduğu “Eskiyi Kapında Yenile” kampanyası, eski telefonlarını yeni iPhone 16 serisi ile değiştirmek isteyen kullanıcılar için kaçırılmayacak bir fırsat. Kampanya kapsamında eski cihazlarını kapıda teslim eden müşteriler, anında iPhone 16’ya en iyi fiyat garantisiyle sahip olabilecek.

iPhone 16 Serisi, Yeni Apple Watch ve AirPods modelleri Ön Siparişte! 2

Apple Watch ve AirPods Modelleri de Ön Siparişte

Apple’ın diğer yenilikçi ürünleri olan Apple Watch Series 10, Apple Watch Ultra 2 ve AirPods 4 modelleri de Hepsiburada’da ön siparişe açılıyor. Apple Watch ve AirPods modelleri, 20 Eylül’den itibaren ön siparişe sunulacak ve 27 Eylül itibarıyla teslim edilmeye başlanacak.

Apple’ın yenilikçi özellikleriyle dikkat çeken bu ürünleri, Hepsiburada güvencesiyle kullanıcılarla buluşuyor. Apple tutkunları, yeni ürünlere hem uygun fiyatlarla hem de güvenilir teslimat avantajlarıyla ulaşabilecek.

iPhone 16 Serisi, Yeni Apple Watch ve AirPods modelleri Ön Siparişte!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.