1. Haberler
  2. Dizi
  3. İpek Özağan Kimdir? Sandık Kokusu Dizisi Ne Zaman?

İpek Özağan Kimdir? Sandık Kokusu Dizisi Ne Zaman?

featured
service

Dizi ve sinema dünyasının yetenekli isimlerinden biri olan İpek Özağan, Sandık Kokusu dizisinin ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 16 Ağustos itibarıyla başlayan yeni sezon çekimlerinde, genç oyuncu Nazlı karakteriyle diziye dâhil olacak. Peki, İpek Özağan kimdir ve hangi projelerde yer almıştır? İşte İpek Özağan hakkında bilmeniz gerekenler.

İpek Özağan Kimdir?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Hasan’ın yeğeni Nazlı rolünü İpek Özağan canlandıracak. 1991 yılında İstanbul’da doğan İpek Özağan, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi ve Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü’nden mezun oldu. 167 cm boyunda ve 50 kg ağırlığındaki oyuncu, oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlamış, ardından dizi ve sinema dünyasına adım attı.

Kariyerine Dair Öne Çıkanlar

İpek Özağan, kariyerine 2011 yılında Umutsuz Ev Kadınları dizisinde canlandırdığı İrem Seçkinoğlu karakteriyle hızlı bir giriş yaptı. Bu dizideki performansıyla dikkat çeken Özağan, daha sonra Güllerin Savaşı, Aslan Ailem, Verda, Kara Tahta gibi popüler dizilerde de rol aldı. En son rol aldığı dizilerden biri olan Vermem Seni Ellere’de Nazlı karakterini canlandıran Özağan, şimdi ise Sandık Kokusu’nun ikinci sezonunda aynı karakterle izleyici karşısına çıkacak.

Görev Aldığı Tiyatro Oyunları ve Diğer Projeler

Sadece televizyon dizileriyle sınırlı kalmayan Özağan, tiyatro sahnelerinde de başarılı performanslar sergiledi. 2017 yılında oynadığı Dara adlı tiyatro oyunu, onun yeteneklerini sahneye taşıdığı önemli projelerden biri oldu. Ayrıca doğaçlama tiyatro türündeki Ayır-dı Zor adlı oyunda da rol aldı.

Sandık Kokusu’nda Yeni Sezon Heyecanı

Sandık Kokusu dizisinin ikinci sezonu, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. İpek Özağan, bu sezon diziye katılan yeni isimlerden biri olarak Nazlı karakterine hayat verecek. Hasan’ın yeğeni Nazlı rolü, Özağan’ın başarılı performansıyla seyirciyi etkilemeye aday görünüyor.

İpek Özağan Kimdir? Sandık Kokusu Dizisi Ne Zaman?
Yorum Yap