1. Haberler
  2. Dizi
  3. İnci Taneleri 19. Bölüm Ne Zaman? Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı

İnci Taneleri 19. Bölüm Ne Zaman? Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı

featured
service

Bu akşam saat 20:00’de, İnci Taneleri dizisi 19. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dizide, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ’ın kaybettiklerini geri kazanma çabası sürüyor.

Acılarla dolu geçmişinin gölgesinde, büyük bir sır taşıyan Azem, kolyesinden kopup dağılmış inci tanelerini tekrar toplamaya çalışırken, hayata tutunmak için umudun peşinde koşuyor.

İnci Taneleri, etkileyici oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başrollerde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Rıza Kocaoğlu gibi başarılı isimler yer alıyor. Diğer rollerde ise Sera Kutlubey, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, Furkan Rıza Demirel ve Bora Cengiz performans sergiliyor.

İnci Taneleri 19. Bölüm Ne Zaman? Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı 1

Dizinin senaryosu ve genel sanat yönetmenliği Yılmaz Erdoğan’a ait olup, yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. İnci Taneleri, BKM’nin yapımcılığında, dramatik yapısıyla izleyiciyi derinden etkileyen bir hikaye sunmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek bölümde Azem’in karanlık geçmişiyle olan mücadelesine tanık olmak isteyen izleyiciler, ekran başına davetli.

İnci Taneleri 19. Bölüm Ne Zaman? Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.