1. Haberler
  2. Dizi
  3. İnci Taneleri 19. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

İnci Taneleri 19. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

featured
service

Kanal D’nin sevilen dizisi İnci Taneleri, 19. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Duygusal anlara ve sürpriz gelişmelere sahne olan yeni bölüm, Perşembe akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluştu.

19. bölümde, Azem’in kızı Nehir’in düğününe olan özlemi ön plandaydı. Tüm kalbiyle düğünde bulunmak isteyen Azem, Nehir’i tedirgin etmemek adına temkinli davranarak, Dilber, Yıldız ve Zerre ile birlikte Göcek’e gitti. Aynı zamanda, Piraye ve ailesi de Nehir’in düğünü için Göcek’te hazır bulundu.

İnci Taneleri 19. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman? 1

Cihan’ın yaşadığı kimlik çatışması ise bölüme damga vurdu. Gerçek kimliğini açıklayamayan Cihan, öz ablasının kuzeni rolüne bürünmek zorunda kalırken, beklenmedik bir tanışma onun içinde yeni bir duygusal karmaşa yaratacağının sinyallerini verdi.

İnci Taneleri Tekrarı Ne Zaman?

Kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için İnci Taneleri 19. bölümünün tekrarı, Cumartesi günü saat 16.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

İnci Taneleri 19. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.