1. Haberler
  2. Dizi
  3. İnci Taneleri 18.Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

İnci Taneleri 18.Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

service

Ekranların beğenilen dizisi İnci Taneleri, 18. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve Şenol Sönmez’in yönetmenliğini üstlendiği dizi, bu hafta da izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Yeni bölümde, yıllar sonra çocuklarıyla yeniden bir araya gelen Azem’in hikayesi ön plana çıkıyor. “Yıllar sonra Azem yine iki çocuğuyla yan yanadır. Koşullar hayal ettiği gibi olmasa da Azem için çok değerli bir an yaşanır. Önünde yürümesi gereken uzun bir yol olduğunu fark edeceği bir an.” ifadeleriyle özetlenen sahnede, izleyiciler Azem’in iç dünyasına tanıklık etti.

İnci Taneleri 18.Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman? 1

Dilber’in Zorlu Mücadelesi Devam Ediyor

Dizinin bu bölümünde sadece Azem değil, Dilber de büyük bir çıkmazda. “Aynı esnada Dilber’in başı hiç olmadığı kadar derttedir. Üstelik bu sefer yalnız da değildir. Yıldız ve Zerre de en az onun kadar korunmaya muhtaçtır. Yine tek çaresi Azem’den yardım istemek olacaktır.” Bu sözlerle özetlenen bölümde, Dilber’in çaresizliği ve Azem’den yardım isteyişi seyircilerin yüreklerine dokundu.

Piraye Zor Bir Kararın Eşiğinde

Ayça’nın babası Azem’in sessiz gidişine tepkisi sert olurken, Piraye’nin de duygusal bir ikilem yaşadığı görülüyor: “Ayça, Azem’in sessiz gidişiyle hem annesini hem de tüm hayatını yok saymaya başlar. Piraye; kızı, kaygıları ve gururu arasında sıkışmış bir karar vermek zorundadır.”

Her perşembe saat 20:00’de Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri, güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitliyor. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu gibi oyuncuların yer aldığı dizi, bu hafta da adından söz ettirdi.

İnci Taneleri 18.Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman? 2

İnci Taneleri Tekrarı Ne Zaman?

İnci Taneleri 18. bölümünü kaçıranlar için tekrar yayını 12 Ekim Cumartesi günü saat 16:00’da izleyiciyle buluşacak.

İnci Taneleri 18.Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.