1. Haberler
  2. İzmir
  3. İEF’te 30 Ağustos coşkusu Mert Demir’le yaşandı

İEF’te 30 Ağustos coşkusu Mert Demir’le yaşandı

featured
service

Bu yıl 93’üncü kez “teknoloji” temasıyla kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), görkemli bir törenle İzmirlileri selamladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu Çim Konserleri’nde Mert Demir ile yaşayan İzmirliler, sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sonunda İzmir Marşı’nı söyleyen Mert Demir, büyük alkış topladı.

İEF’te 30 Ağustos coşkusu Mert Demir’le yaşandı 1

İEF, 30 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlarken, fuarın ilk gününde sahneye çıkan Mert Demir, hayranlarını unutulmaz bir geceyle buluşturdu. Konser boyunca coşku doruktaydı; telefonların ışıklarıyla aydınlanan alanda İzmirliler, Mert Demir’e eşlik etti. “Harikasınız” diyerek hayranlarına teşekkür eden sanatçı, İzmir Marşı ile konseri sonlandırdı. Mert Demir, “Bizi burada yalnız bırakmamış olmanız, kabul etmiş olmanız çok önemli. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

31 Ağustos İzmir Konserleri

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl da ünlü isimler sahne alacak. 31 Ağustos’ta Teoman, Volkan Konak, Hande Yener, Semicenk, Motive, Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin ve Migros sponsorluğunda Derya Bedavacı ile Sakiler gibi sevilen sanatçılar müzikseverlerle buluşacak. 9 Eylül’de, İzmir’in kurtuluşunun 102. yılında Haluk Levent’in konseri coşkuyu zirveye taşıyacak. Ayrıca, Alternatif Sahne’de de 31 Ağustos’ta başlayacak konserlerde Pera, Melis Fis, Anıl Piyancı, Perdenin Ardındakiler, Redd, Şanışer & Sokrat St, Ceylan Ertem, Yedinci Ev ve Can Gox gibi isimler sahne alacak.

İEF’te 30 Ağustos coşkusu Mert Demir’le yaşandı 2

Fuar Giriş Ücretleri ve Etkinlik Saatleri

Popüler isimlerin sahne alacağı ve birçok teknolojik etkinliğin düzenleneceği 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın giriş ücretleri tam 20 TL, öğrenci ise 7,5 TL olarak belirlendi. Ziyaretçiler, Kültürpark’ın tüm kapılarından giriş yapabilecek ve etkinlikler 16.00-23.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

İEF’te 30 Ağustos coşkusu Mert Demir’le yaşandı
Yorum Yap