1. Haberler
  2. Gündem
  3. İçişleri Bakanı Yerlikaya Duyurdu: “SİBERAĞ-7” Operasyonunda 46 Kişi Yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya Duyurdu: “SİBERAĞ-7” Operasyonunda 46 Kişi Yakalandı

featured
service

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele kapsamında düzenlenen “SİBERAĞ-7” operasyonunun detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, 24 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda yasa dışı bahis, çevrim içi çocuk müstehcenliği ve tacizi gibi suçlarla bağlantılı 46 kişinin yakalandığını duyurdu.

Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde ve 24 ilin Emniyet Müdürlükleri bünyesindeki Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından yürütüldü. Operasyonun gerçekleştirildiği iller arasında Adana, Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve Diyarbakır gibi şehirler de yer alıyor.

İçişleri Bakanı Yerlikaya Duyurdu: “SİBERAĞ-7” Operasyonunda 46 Kişi Yakalandı 1

“Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Siber suç ve suçlularla mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmedik, etmeyeceğiz” diyen Yerlikaya,”Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince; Batman, Balıkesir, İzmir, Edirne, Isparta, Manisa, Siirt, Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kocaeli, Konya, Mersin, Malatya, Muğla, Nevşehir, Osmaniye, Sakarya, Sivas ve Uşak’ta düzenlenen “SİBERAĞ-7” operasyonlarında; 0-5 yıldır aranmakta olan 3️8️ şahıs, 5-10 yıldır aranmakta olan 7️ şahıs,10 yıl ve üzeri aranmakta olan 1️ şahıs yakalandı” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya Duyurdu: “SİBERAĞ-7” Operasyonunda 46 Kişi Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.