1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. İBB’nin Tech Istanbul Growth Programı Başvuruları Başladı

İBB’nin Tech Istanbul Growth Programı Başvuruları Başladı

featured
service

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) girişimcilik ve teknoloji alanındaki faaliyetlerini yürüten Tech Istanbul, yeni girişimcilik programı Growth için başvuru sürecini başlattı. İBB, bağlı kuruluşları ve iştirakleriyle girişimleri buluşturan program, girişimlere Kavram Kanıtı (PoC) fırsatları sunarak iş modellerini hızlıca büyütme ve ölçeklendirme imkanı sağlıyor.

Growth programına başvuran girişimler, PoC süreçlerini İBB ile birlikte yürüterek ürünlerini 16 milyon İstanbullunun deneyimlemesine olanak tanıyacak. İstanbul’un ihtiyaçlarına yönelik teknoloji tabanlı ürünleri bulunan ileri aşama girişimler, İBB’nin desteğiyle daha geniş kitlelere ulaşma ve işlerini büyütme şansı elde ediyor.

Son Başvuru Tarihi 29 Eylül

Mobilite, çevre & enerji, mobil teknolojiler ve dijital dönüşüm alanlarında çözümler geliştiren girişimciler için başvurular, 29 Eylül’e kadar Tech Istanbul’un web sitesi üzerinden yapılabiliyor. Seçilecek girişimciler, İBB ve iştirakleriyle buluşarak PoC süreçlerini yürütecek ve başarılı olanlar Tech Istanbul Demo Day sahnesinde sunum yapma hakkı kazanacak.

Tech Istanbul Girişimcilere Ne Sunuyor?

Tech Istanbul Growth programı kapsamında desteklenen girişimciler, İBB’nin geniş networkünden faydalanarak ürünlerini büyük bir kitleye ulaştırma şansı yakalıyor. Ayrıca, Tech Istanbul’un Şişli, Şişhane, Başakşehir ve Kayışdağı’ndaki dört farklı lokasyonunda bulunan ofisler ücretsiz olarak girişimcilerin kullanımına sunuluyor.

Tech Istanbul bugüne kadar 410’dan fazla girişimi destekledi ve bu girişimlerin aldığı toplam yatırım miktarı 21.9 milyon doları geçti. 2.000’in üzerinde eğitim ve etkinlik düzenleyen merkez, 108.000’in üzerinde katılımcıya ev sahipliği yaptı.

Başvurular tech.istanbul web sitesi üzerinden alınıyor.

İBB’nin Tech Istanbul Growth Programı Başvuruları Başladı
Yorum Yap