1. Haberler
  2. Dizi
  3. Hudutsuz Sevda’da sezon finali… Hangi gün, saat kaçta?

Hudutsuz Sevda’da sezon finali… Hangi gün, saat kaçta?

featured
service

Now TV ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen Hudutsuz Seda dizisi, 34. bölüm ile sezon finali yapıyor. Her perşembe akşamı izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü, saat 20:00’da ekrana gelecek.

33. Bölümde Neler Yaşandı?

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 33. bölümünde olaylar şöyle gelişti: Zeynep, Halil İbrahim’e dönmemekte kararlıdır. Halil İbrahim, Zeynep’i ikna etmeye çalışsa da Zeynep onu artık istemediğini söyler. Bu durum karşısında Halil İbrahim acısıyla yüzleşip yoluna Zeynep olmadan devam etme kararı alır. Didem ile yemeğe çıkan Halil İbrahim’i Zeynep restoranda görür. Plan üstüne plan yapan Nihat, bir anlaşmayla Halil İbrahim’i alır. Zeynep ile Halil İbrahim’in aşkı bitecek mi? Halil İbrahim, Nihat’ın elinden nasıl kurtulacak?

Sezon Finalinde İzleyicileri Neler Bekliyor?

Hudutsuz Seda dizisinin bu akşam yayınlanacak olan sezon finalinde heyecan dorukta. Halil İbrahim, Nihat’ın elinden kurtulabilecek mi? Zeynep ve Halil İbrahim’in aşkı nasıl bir yöne evrilecek? Tüm bu soruların cevabı, merakla beklenen 34. bölümde yanıt bulacak.

Bu akşam 20:00’da Now TV ekranlarında yayınlanacak olan Hudutsuz Seda dizisinin sezon finalini kaçırmayın!

Hudutsuz Sevda’da sezon finali… Hangi gün, saat kaçta?
Yorum Yap