1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Huawei’nin Watch GT 5 Serisi Rekor Kırdı!

Huawei’nin Watch GT 5 Serisi Rekor Kırdı!

featured
service

Huawei’nin 19 Eylül’de Barselona’da gerçekleştirdiği lansman ile duyurduğu yeni akıllı saat serisi Watch GT 5, satış rekorları kırarak kullanıcılarla buluşmaya başladı. iOS ve Android uyumlu Watch GT 5 Serisi, kullanıcıların uzun zamandır talep ettiği ekran klavyesi özelliğiyle birlikte, ek olarak 1 yıl ekstra garanti hediyesi sunarak teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Huawei, akıllı saat teknolojisinde liderlik hedefi doğrultusunda geliştirdiği Watch GT 5 Serisi ile artık sadece bir saatten fazlasını sunuyor. 19 Eylül’de tanıtılan ve ön sipariş döneminde büyük ilgi gören bu seri, 25 Eylül 2024’ten itibaren resmen satışa sunuldu. Huawei, satış rekorları kıran bu modellerin ön sipariş veren kullanıcılara teslimatına da başladı.

Huawei’nin Watch GT 5 Serisi Rekor Kırdı! 1

Teknolojinin ve Modanın Öncüsü: Huawei Watch GT 5 Serisi

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi, geliştirilmiş sensörleri ve HUAWEI TruSense Sistemi ile kullanıcılarına sağlık ve fitness takibini en hızlı, en doğru ve en kapsamlı şekilde sunmayı vaat ediyor. Havacılık sınıfı titanyum alaşımı ve nanokristal seramikten üretilen Pro modeliyle öne çıkan bu seri, dayanıklılığı ve şıklığı bir arada sunarak göz dolduruyor. Golfçüler ve dalgıçlar için özel olarak geliştirilen modlar ile 15.000’den fazla golf sahası haritası ve serbest dalış modu gibi özellikler, spor aktivitelerini en kapsamlı şekilde takip etme imkanı tanıyor. 46mm, 42mm ve 41mm seçenekleriyle sunulan bu seri, 14 güne kadar pil ömrüyle kullanıcıların uzun süre kesintisiz bir deneyim yaşamasını sağlıyor.

Huawei’nin Watch GT 5 Serisi Rekor Kırdı! 2

Farklı Versiyonlar, Üstün Özellikler

Huawei Watch GT 5, Pro ve standart versiyonlarıyla piyasaya sürülüyor. GT 5 Pro’nun 46mm modelinde çizilmeye karşı dayanıklı safir cam ve darbelere dayanıklı titanyum alaşım gövde dikkat çekerken, 42mm’lik beyaz seramik gövde seçeneği ise zarafet ve işlevselliği bir araya getiriyor. GT 5’in 46mm ve 41mm modelleri, paslanmaz çelik gövdeye sahip olup, dayanıklılık ve hafifliği bir arada sunarak şıklığı teknolojiyle buluşturuyor.

Hem iOS Hem Android Kullanıcıları İçin

Huawei Watch GT 5 Serisi, yalnızca Android değil, iOS cihazlarla da tam uyumlu olarak tasarlandı. Bu özellik, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ederken, her iki platformda da sorunsuz bir deneyim sunuyor. Kullanıcı taleplerine cevap veren Huawei, SMS, WhatsApp, Instagram ve Skype gibi uygulamalar için tam klavye girişi desteği sağlayarak hızlı ve kolay iletişim imkanı sunuyor.

Huawei’nin Watch GT 5 Serisi Rekor Kırdı! 3

Huawei’nin Watch GT 5 İçin Türkiye’ye Özel Fiyatlar

Türkiye için özel fiyatlandırma stratejisi izleyen Huawei, Watch GT 5 Serisi’ni birçok Avrupa ülkesine göre daha uygun fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuyor. 25 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında GT 5 Pro modeli 12.999 TL’den satılacak. Bu süre boyunca kullanıcılara 3 ay taksit imkanı, hediye FreeBuds SE 2 kablosuz kulaklık ve +1 yıl ekstra garanti de hediye ediliyor.

Watch GT 5’in diğer modelleri ise 8.997 TL fiyat etiketiyle aynı tarihler arasında satışta olacak. Bu teklifte de taksit imkanı, FreeBuds SE 2 kablosuz kulaklık ve +1 yıl ekstra garanti fırsatı kullanıcıları bekliyor.

Huawei’nin Watch GT 5 Serisi Rekor Kırdı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.