1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. HUAWEI’nin Ödüllü Saati: Watch 4 Pro Space Edition

HUAWEI’nin Ödüllü Saati: Watch 4 Pro Space Edition

featured
service

Dünyanın en prestijli tüketici elektroniği ödüllerinden biri olan European Imaging and Sound Association (EISA) 2024-2025 Ödülleri, geçtiğimiz günlerde sahiplerini buldu. Bu yılın kazananları arasında dikkat çeken isim, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition oldu. Üst üste beşinci kez EISA ödülüne layık görülen Huawei akıllı saatleri, bu yıl En İyi Akıllı Saat ödülünü kazanan tek ürün olmayı başardı.

HUAWEI'nin Ödüllü Saati: Watch 4 Pro Space Edition 1

Huawei, giyilebilir teknoloji alanındaki liderliğini sürdürerek, tasarım ve teknolojinin kesişiminde öne çıkmaya devam ediyor. Paris, Barselona, Berlin, Varşova ve Dubai’deki simgesel binalarda gerçekleştirilen estetik odaklı ürün lansmanları ve bu ürünlerin kazandığı uluslararası ödüller, Huawei’nin bu alandaki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor. Huawei’nin “Fashion Forward” mottosu altında sunduğu giyilebilir teknolojiler, global trendlerin şekillenmesine öncülük ediyor.

“1,5 inç LTPO AMOLED ekran, eSIM desteği ve 5 ATM suya dayanıklılık”

EISA, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition hakkında yaptığı ödül incelemesinde şu değerlendirmeyi paylaştı: “Huawei Watch 4 Pro Space Edition, sadece estetik çekiciliğini artırmakla kalmayıp aynı zamanda elmas benzeri karbon kaplamasıyla üstün dayanıklılık sunan ve çizilmeye karşı iki kat daha dayanıklı hale getiren benzersiz çift renkli nano-kristal seramik çerçevesi sayesinde en iyi akıllı saat olarak öne çıkıyor. Normal Watch 4 Pro’nun bir üst modeli olan Space Edition, Gri Titanyum kayışıyla şıklık ve sağlamlığa seçkin bir dokunuş katıyor. Saat, 1,5 inç LTPO AMOLED ekran, eSIM desteği ve 5 ATM suya dayanıklılık gibi üst düzey özelliklerini koruyarak hem stil hem de işlevsellik açısından üstünlük sağlıyor.”

HUAWEI'nin Ödüllü Saati: Watch 4 Pro Space Edition 2

1982 yılında kurulan EISA, titiz seçim süreci ve kapsamlı incelemeleriyle tanınmaktadır. Seçime katılan tüm ürünler, teknolojik yenilik, kullanıcı deneyimi ve endüstri etkisi gibi birçok kriter üzerinden değerlendiriliyor. Bu süreçte HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition’ın gösterdiği üstün performans, Huawei’nin akıllı giyilebilir cihazlar alanındaki kalitesini ve liderliğini bir kez daha kanıtlıyor.

“60 saniye içinde 10 temel sağlık göstergesi”

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, sadece estetik değil, aynı zamanda sağlık odaklı teknolojileriyle de dikkat çekiyor. Cihaz, Huawei Health’in Health Glance, hiperglisemi risk değerlendirme araştırması desteği ve sağlık trend analizi gibi birçok yenilikçi özelliğini kullanıcılarına sunuyor. Health Glance, 60 saniye içinde 10 temel sağlık göstergesini tespit ederken, hiperglisemi risk değerlendirmesi, nabız dalgası aritmi analizi ve uyku apnesi risk taraması gibi 13 veri testi sonucu da sağlıyor. Bu yazılım, ABD Gıda ve İlaç İdaresi’nden (FDA) Sınıf II tıbbi cihaz kayıt sertifikası alarak sağlık alanında da güvenilirliğini ispatladı.

HUAWEI’nin Ödüllü Saati: Watch 4 Pro Space Edition
Yorum Yap