1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Huawei Yenilikçi Ürünlerini Tanıttı

Huawei Yenilikçi Ürünlerini Tanıttı

featured
service

19 Eylül’de İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen HUAWEI Yenilikçi Ürün Lansmanı etkinliğinde Huawei, teknoloji dünyasına yön verecek pek çok yeni ürününü tanıttı. Tanıtılan bu ürünler arasında HUAWEI WATCH GT 5 Serisi, HUAWEI WATCH D2 ve HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition dikkat çekti. Ayrıca, gelişmiş ekran teknolojilerine sahip yeni HUAWEI MatePad Pro 12.2 inç ve HUAWEI MatePad 12 X tabletler de lansmanın ilgi odağı oldu.

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi: Moda ve Teknoloji Buluşması

Huawei’nin yeni amiral gemisi olan HUAWEI WATCH GT 5 Serisi, spor ve sağlık takibini bir arada sunan HUAWEI TruSense Sistemi ile dikkat çekiyor. Yükseltilmiş sensörler ve geliştirilmiş algoritmalar sayesinde kullanıcılarına daha hızlı ve doğru sağlık verileri sunan GT 5 Serisi, modaya öncülük eden tasarımıyla da öne çıkıyor. Havacılık sınıfı titanyum alaşımı ve nanokristal seramikle üretilen Pro modeli, hem dayanıklılığı hem de şıklığı bir arada sunuyor.

Huawei Yenilikçi Ürünlerini Tanıttı 1

Seri, özellikle spor tutkunları için geniş özellikler barındırıyor. Golfçüler ve dalgıçlar için özel olarak geliştirilen modlar sayesinde GT 5 Pro, 15.000’den fazla küresel golf sahası haritası ve Serbest Dalış modu ile sporcuların ihtiyaçlarına kapsamlı bir şekilde cevap veriyor. Ayrıca, patika koşucuları için navigasyon fonksiyonu ve 10 metrelik kontur haritası gibi profesyonel seviyede spor özellikleri de sunuyor.

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi, uzun pil ömrüyle de dikkat çekiyor. 46mm modellerde 14 güne kadar, 41mm modellerde ise 7 güne kadar kullanım süresi sunan seri, Türkiye’de de ön satışa çıktı.

Huawei Yenilikçi Ürünlerini Tanıttı 2

HUAWEI WATCH D2: Kan Basıncı Takibinde Yeni Bir Çığır

Lansmanda duyurulan bir diğer önemli ürün, medikal sertifikalı dünyanın ilk ambulatuvar kan basıncı izleme özelliğine sahip akıllı saati HUAWEI WATCH D2 oldu. NMPA ve MDR sertifikalarına sahip olan bu model, kullanıcılarına 24 saat boyunca doğru kan basıncı takibi yapma imkanı tanıyor. HUAWEI TruSense Sistemi ile desteklenen D2, hızlı ve kesin sonuçlar sağlıyor.

Kan basıncı teknolojisinde küresel hipertansiyon uzmanlarıyla iş birliği yapan Huawei, “Bu bir başlangıç ve daha iyi bir noktaya geleceğine inanıyorum” diyerek kullanıcılarına sunduğu yenilikçi çözümleri vurguladı.

Huawei Yenilikçi Ürünlerini Tanıttı 3

HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition: Maceracı Ruhlara Yeni Renk

Geçen yıl piyasaya sürülen HUAWEI WATCH Ultimate, bu yıl Green Edition versiyonu ile maceraperestlere hitap eden yeni bir tasarımla geri döndü. Çift renkli nano-teknoloji seramik çerçeve ile estetik bir görünüm kazanan bu model, golf ve keşif tutkunlarına sunduğu gelişmiş özelliklerle dikkat çekiyor.

Yeni Golf Sahası Modu ve Expedition Route Import gibi özellikler, kullanıcıların spor ve macera deneyimlerini daha keyifli hale getiriyor. Ayrıca, “Light Up Your Rings” kampanyası ile de sağlıklı yaşam tarzı ve egzersiz alışkanlıklarını teşvik ediyor.

Huawei Yenilikçi Ürünlerini Tanıttı 4

HUAWEI MatePad Pro 12.2 inç: Yaratıcılığın Sınırlarını Zorlayan Teknoloji

Huawei’nin lansmanında tablet kategorisinde tanıtılan HUAWEI MatePad Pro 12.2 inç, yaratıcı kullanıcılar için üst düzey bir deneyim sunuyor. Yenilikçi Tandem OLED PaperMatte Ekran ile donatılan bu tablet, 2000nit maksimum parlaklık ve gelişmiş parlama önleyici teknolojiler ile kağıt benzeri bir görsel deneyim sunuyor. Ayrıca, GoPaint Uygulaması ile yaratıcı araçlar sunarak profesyonel düzeyde sanatsal çalışmalar yapılmasına olanak tanıyor.

HUAWEI MatePad 12 X: Genç Nesil İçin Üretkenlik ve Stil

Genç kullanıcılar için tasarlanan HUAWEI MatePad 12 X, stil ve üretkenliği bir arada sunuyor. Hafif ve şık tasarımıyla dikkat çeken bu model, yenilikçi Pırıltılı Sedefli Parlaklık özelliği ile metalik bir beyaz görünüm sunuyor. Ultra parlak PaperMatte Ekran ise hem okuma hem de yaratıcı çalışmalar için ideal bir deneyim sağlıyor.

Huawei Yenilikçi Ürünlerini Tanıttı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.