1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Huawei Watch GT5 Serisi Vodafone FLEX ile Satışta

Huawei Watch GT5 Serisi Vodafone FLEX ile Satışta

featured
service

Vodafone, popüler akıllı saat modellerinden Huawei Watch GT5 serisini portföyüne kattı. Gelişmiş sağlık ve fitness izleme özellikleriyle dikkat çeken bu yeni seri, ayda 1.039 TL’den başlayan fiyatlarla ve 12 aya varan kredi kartsız ödeme imkânıyla Vodafone mağazalarında satışa sunuldu.

Dijitalleşme vizyonu doğrultusunda müşterilerine son teknoloji ürünler sunmaya devam eden Vodafone, Huawei Watch GT5 serisini Türkiye genelinde tüm mağazalarında satışa açtı.

Vodafone’dan Yeni Teknoloji Atağı

Türkiye’nin dijitalleşme sürecine liderlik etmeyi hedefleyen Vodafone, Huawei’nin yeni modeli Watch GT5’i Vodafone FLEX avantajlarıyla satışa sundu. Bu kapsamda, Huawei Watch GT5 serisinin 46mm modeli 1.039 TL, 41mm modeli 1.099 TL, ve GT5 Pro modeli 1.549 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarla buluşuyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, lansmanla ilgili şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak, en yeni dijital teknolojileri dünyayla aynı anda ve en uygun tekliflerle müşterilerimizin kullanımına sunmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda, dünyanın önde gelen akıllı saat markalarından Huawei’nin yeni ürünlerinden Huawei Watch GT5 modelini Vodafone FLEX portföyümüze katmanın heyecanını yaşıyoruz. Müşterilerimiz, bu ürüne Vodafone FLEX avantajlarıyla sahip olabiliyor. Tüm müşterilerimizi son teknolojiye sahip akıllı saatlerle tanışmak üzere Vodafone’a davet ediyoruz.”

Sağlık ve Fitness Takibinde Üstün Teknoloji

Huawei Watch GT5 serisi, yüksek çözünürlüklü AMOLED ekranı, şık döner çerçevesi ve 14 güne varan pil ömrü ile öne çıkıyor. Kalp atış hızı, oksijen seviyesi, uyku düzeni ve stres yönetimi gibi gelişmiş sağlık takibi özelliklerine sahip olan cihaz, aktif yaşam tarzını benimseyenler için ideal bir seçenek sunuyor. Üstelik cihazın titanyum alaşımı ve nanokristal seramik materyalleri, hem şıklık hem de dayanıklılık anlamında Huawei Watch GT5 serisini bir adım öne çıkarıyor.

1.000’den Fazla Ürün FLEX’te

Vodafone FLEX, müşterilere sadece akıllı saatler değil, 10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürün sunuyor. “Seç Seç Al” sloganıyla tanıtılan bu sistemde, müşteriler ürünlerini seçerken ödeme yöntemlerini de kendileri belirleyebiliyor.

Huawei Watch GT5 Serisi Vodafone FLEX ile Satışta
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.