1. Haberler
  2. Spor
  3. Hırvatistan-Türkiye milli maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Hırvatistan-Türkiye milli maçı hangi kanalda, saat kaçta?

featured
service

UEFA Euro elemelerinde milli takımımız Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

Milli takımda Stefan Kuntz’un görevine son verilmesinin ardından teknik direktörlük koltuğuna Vincenzo Montella getirilmişti. Montella milli takım ile ilk sınavına çıkacak.

Türkiye-Ermenistan UEFA Euro elemeleri maçında alınan 1-1’lik skor ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Kuntz yönetimindeki milli takımımız Japonya-Türkiye dostluk maçından da 4-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.

Adan Demirspor teknik direktörlüğü görevinden ayrılan ve Türkiye Milli Takımı teknik direktörlüğü görevine getirilen Vincenzo Montella’nın nasıl bir oyun planı ile sahaya çıkacağı merak ediliyor.

Montella: “En iyiler Milli Takıma seçilecek”

Vincenzo Montella kendisini 3 yıllığına A Milli Takım Teknik Direktörü yapan sözleşmeyi düzenlenen törenle imzalamıştı. “Milli Takımın tek bir bayrağı var ve hepimiz o bayrağın altındayız” diyen Montella şunları söylemişti: A Milli Takım kadrosuna oyuncu seçimi sürecinde kulüplerle, kulüp antrenörleriyle yakın temasta olmaları gerektiğini ifade eden Montella, “Bilgi akışını karşılıklı iyi şekilde yapmalıyız. Şunun altını çizmek istiyorum, her kulübün kendi yapısı var ve bunu korumak istiyorlar. Bu bildiğimiz bir şey. Ancak, Milli Takım da var! Milli takım da farklı ve herkesin üstünde olan bir organizasyon. Milli Takımın tek bir bayrağı var ve hepimiz o bayrağın altındayız. Bunun bilincini sağlamamız lazım. Her zaman hatırlamamız gereken bir şey var; milli maç milyonlarca insana sevinç verebilir. Bunu herkesin anlaması ve hemfikir olması lazım. Birkaç ay önce deprem faciasında gördüğüm insanlar, o insanların gözüne baktığımda aldığım duyguyu içimde hissediyorum hala. Herkesi mutlu etmek istiyorum. Milli maçlar ve milli bayrağımızın altında… Her şeyi izliyoruz, her ligi takip ediyoruz. En hazır olan, en iyi olan, hem fiziksel hem mental olarak iyi olan oyuncuları Milli Takıma almak istiyoruz. Süper Lig’i, 1. Lig’i ve Avrupa liglerini takip ediyoruz. Genci, yaşlısı en iyi milli oyuncuları almak için inceleyeceğiz. Alt ligleri de takip edeceğiz. Orada da önemli yetenekler olabiliyor.” diye konuştu.

Hırvatistan-Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta

UEFA Euro elemelerinde D grubunda mücadele eden milli takımımızın Hırvatistan ile oynayacağı maç 12 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. 10’ar puana sahip olan iki takımın mücadelesi sonrasında gruptaki sıralamada değişecek. Karşılaşma 21:45’te başlayacak ve TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

Hırvatistan-Türkiye milli maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Yorum Yap