1. Haberler
  2. Yerel
  3. Haydariye’de Kaçak Yapılara Karşı Başkan Deviren’den Net Mesaj

Haydariye’de Kaçak Yapılara Karşı Başkan Deviren’den Net Mesaj

featured
service

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, ilçenin farklı mahallelerinde gerçekleştirdiği “Başkan Mahallede” programı kapsamında bu hafta Haydariye’de köy sakinleri ile bir araya geldi. Gemlik’in yüksek yerleşimlerinden biri olan ve ormanlık alan niteliği taşıyan Haydariye’de, kaçak yapılarla mücadele vurgusu yapıldı.

Programa, Başkan Deviren’in yanı sıra CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Haydariyeli katıldı. Başkan Deviren, bölgenin hem deniz hem de kırsal özelliklere sahip olduğunu belirterek, “Kentimizin kıymetini bilmeli, çevremizi sevmeli ve zarar vermemeliyiz” dedi.

Haydariye'de Kaçak Yapılara Karşı Başkan Deviren'den Net Mesaj 1

Başkan Deviren, Haydariye’ye geliş yolunda birçok kaçak yapı gördüğünü dile getirerek, “İnsanlar, şehirden kaçmaya ihtiyaç duyuyorlar ama her şeyin kuralı var. Biz köy hayatını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Köy planlarını 300 metre genişletmek için çalışıyoruz. Gitmediğiniz görmediğiniz köy sizin olmaz. Bütün köylerimize gideceğiz, ihtiyaç ve talepleri yerinde göreceğiz” şeklinde konuştu.

İnternet ve Telefon Sorunlarına Çözüm

Bölgedeki telefon ve internet sorunlarına da değinen Başkan Deviren, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in “internetsiz köy kalmayacak” sözünü hatırlatarak, “Büyükşehir belediye başkanımızla birlikte bu konunun takipçisiyiz” ifadelerini kullandı. Deviren, bölge halkının iletişim sorunlarının çözülmesi için gerekli çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Haydariye’nin turizm ve spor faaliyetleri açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Deviren, “Burada şelalemiz var. Yolunu genişleteceğiz. Motor sporları açısından iyi bir alan. Köy hayatını zenginleştirmemiz gerekiyor” dedi.

Haydariye’de Kaçak Yapılara Karşı Başkan Deviren’den Net Mesaj
Yorum Yap