1. Haberler
  2. Kültür - Sanat
  3. Harbiye’de Sibel Can Rüzgarı

Harbiye’de Sibel Can Rüzgarı

featured
service

Türk müziğinin güçlü sesi Sibel Can, Harbiye Açıkhava konser serisinin üçüncüsünde izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Amor Garibociç imzalı iki zarif elbiseyle sahneye çıkan sanatçı bir kez daha hayranlık uyandırdı.

Events Across Turkey’nin kült projesi “An Epic Symphony İstanbul Night Flight” kapsamında gerçekleşen ‘An Epic Symphony Sibel Can’ konserinin üçüncü gecesi de büyük bir coşkuya sahne oldu. Özgür Sevinç yönetimindeki dev senfoni orkestrası eşliğinde sevilen şarkılarını farklı bir yorumla seslendiren Sibel Can, müzikseverlere adeta bir müzik şöleni sundu. Sevilen hit parçalarının yanı sıra, bağlama ve tek piyano eşliğinde seslendirdiği farklı türdeki şarkılarla büyük alkış toplayan sanatçı, sahnede duygu dolu anlar yaşattı. Sibel Can, izleyicilere seslenerek “Biliyorsunuz ben şarkı söylemeyi çok seviyorum. Beni bıraksanız sabaha kadar şarkı söylerim. Siz müzikseverlerle her konserimiz ayrı bir güzel” ifadeleriyle müziğe olan tutkusunu bir kez daha dile getirdi.

Harbiye’de Sibel Can Rüzgarı 1

Dinleyiciler, konser boyunca tüm şarkılara eşlik ederek dev bir koro oluştururken, telefon ışıklarıyla konser alanını aydınlattılar.

Sibel Can’ın sahnesine bu kez ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici de eşlik etti. Şenlendirici, “Sibel Can eşsiz bir sanatçı, onunla aynı sahnede olmak, onur verici. Bu güzelliğe ve bu yoruma çalmak, her müzisyenin hayalidir” diyerek sanatçıya olan hayranlığını dile getirdi. Şenlendirici, bazı şarkıların nakarat kısımlarını söyleyerek izleyicilere sürpriz yapmayı da ihmal etmedi.

Yeni albümünün şarkı seçimlerini ve okumalarını bitirmek üzere olan Sibel Can, müzik dünyasına kazandıracağı yeni hitlerle hayranlarını yine sevindirecek.

Harbiye’de Sibel Can Rüzgarı
Yorum Yap