1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Hande Yener ve Lost Frequencies İstanbul Festivali’nde Unutulmaz Anlar Yaşattı!

Hande Yener ve Lost Frequencies İstanbul Festivali’nde Unutulmaz Anlar Yaşattı!

service

Türkiye’nin en büyük festivali olan İstanbul Festivali, 2 Ağustos’ta başlayan serüvenine hız kesmeden devam ediyor. Festivalin üçüncü gününde sahneye çıkan Türk pop müziğinin ikonik ismi Hande Yener ve dünya çapında ünlü DJ Lost Frequencies, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Festivalin üçüncü günü saat 16.00’da kapıların açılmasıyla başladı ve Hande Yener’in enerjik performansıyla hız kazandı. Yener, sevilen şarkılarını seslendirirken, özel dans gösterileriyle de seyircileri büyüledi. Kendisini izlemeye gelen binlerce müziksevere coşku dolu anlar yaşatan sanatçı, sahne şovuyla festivalin atmosferini doruklara taşıdı.

Hande Yener ve Lost Frequencies İstanbul Festivali’nde Unutulmaz Anlar Yaşattı! 1

Hande Yener’in ardından sahneye çıkan Lost Frequencies, sevilen parçalarıyla İstanbul Festivali’ne damgasını vurdu. Dünya çapında tanınan DJ, performansıyla izleyicilere enerjik bir gece sundu. Festival ziyaretçileri, Lost Frequencies’in ritimleriyle dans ederek geceye eşlik etti.

İstanbul Festivali’nde Sahne Alacak Sanatçılar

300 TL’den başlayan erişilebilir fiyatlarla sunulan festivalin biletleri, istanbulfestivali.com web sitesi üzerinden satışa sunuluyor. Festival boyunca sahne alacak diğer sanatçılar ise şu şekilde: Mavi Gri, Fatma Turgut, Duman, Kenan Doğulu, Mabel Matiz, Mor ve Ötesi, BEGE, Lvbel C5, Blok3, Burak Yeter, Jason Derulo, Yıldız Tilbe, M Lisa, Motive, Emir Can İğrek, Sertab Erener, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio, Pinhani ve Melike Şahin.

Hande Yener ve Lost Frequencies İstanbul Festivali’nde Unutulmaz Anlar Yaşattı!
Yorum Yap