1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Haluk Levent’ten Beşikçioğlu’na: Bu saygınlığa çok teşekkür ediyorum

Haluk Levent’ten Beşikçioğlu’na: Bu saygınlığa çok teşekkür ediyorum

featured
service

Etimesgut Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü düzenlediği etkinliklerle coşkuyla kutladı. Etimesgut, Bisiklet Turu ve Haluk Levent konserine ev sahipliği yaptı. Konserde belediye başkanı Erdal Beşikçioğlu, Haluk Levent’e annesiyle birlikte yer aldığı bir yağlı boya resmi hediye etti. Sanatçı Haluk Levent, “Eline mikrofonu alan, işte şunu yaptık, bunu yaptık diyerek yarım saate yakın konuşmalar yaptılar. Bizler de arkalarında bir kenarda durduk. Ne mutlu ki, hayranı olduğum; bütün dizilerini gece gündüz izlediğim bir Belediye Başkanının karşısında o kadar mutlu oldum ki; sadece geldi ve ‘Zafer Bayramınız kutlu olsun'” şeklinde konuştu.

Haluk Levent'ten Beşikçioğlu'na: Bu saygınlığa çok teşekkür ediyorum 1

Etimesgut Kent Konseyi tarafından organize edilen Bisiklet Turu, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Şeker Mahallesi pazar yerinde başlayan tur, Göksu girişinde sona erdi. Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun ilk pedalı çevirerek başlattığı tura, çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Beşikçioğlu, “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 102. yıldönümüne özel bisiklet turu düzenledik. Vatandaşlarla birlikte yaklaşık bir saatlik şehir turu yaptık, birlikte pedal çevirdik ve oldukça keyif aldık. İlerleyen saatlerde konser alanında tekrar bir araya geleceğiz” dedi.

Etkinlikler, akşam saatlerinde Eryaman Göksu AVM önünde gerçekleştirilen Haluk Levent konseriyle devam etti. Konser, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Başkan Yardımcıları Mutlu Kerimoğlu, Ebru Keyvan, Bahri Bellek ve Taylan Özgüven de etkinliğe katıldı.

Haluk Levent'ten Beşikçioğlu'na: Bu saygınlığa çok teşekkür ediyorum 2

“Zaferimiz kutlu olsun Etimesgut!”

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı, ardından Haluk Levent’in sahne almasıyla devam etti. Dört şarkı sonrasında sahneye çıkan Belediye Başkanı Beşikçioğlu, “Sizlerle beraber böylesine önemli günleri kutlamak bize büyük onur veriyor. Ben siyasetçi değilim, o nedenle sanatçı ve seyircinin arasına girmekten hoşlanmıyorum ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Zaferimiz kutlu olsun Etimesgut!” ifadelerini kullandı.

Haluk Levent'ten Beşikçioğlu'na: Bu saygınlığa çok teşekkür ediyorum 3

“Bizler arkalarında bir kenarda durduk”

Beşikçioğlu, Haluk Levent’e annesiyle birlikte yer aldığı bir yağlı boya resmi hediye etti. Haluk Levent, bu anlamlı hediye karşısında, “Öncelikle Başkanımıza bu anlamlı hediye için çok teşekkür ediyorum. Bu güne kadar yüzlerce, binlerce konser yaptım ve şunu söylemeden geçemeyeceğim. Özellikle yüzlerce belediye festivalinde konserler verdik. Bu konserlerde Belediye Başkanları ve daha pek çok kişi sahneye çıktı. Eline mikrofonu alan, işte şunu yaptık, bunu yaptık diyerek yarım saate yakın konuşmalar yaptılar. Bizler de arkalarında bir kenarda durduk. Ne mutlu ki, hayranı olduğum; bütün dizilerini gece gündüz izlediğim bir Belediye Başkanının karşısında o kadar mutlu oldum ki; sadece geldi ve ‘Zafer Bayramınız kutlu olsun’ diyerek sahneden indi. Bu saygınlığa çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haluk Levent’ten Beşikçioğlu’na: Bu saygınlığa çok teşekkür ediyorum
Yorum Yap