1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Hakan Arslan’dan Görkemli Açılış: 6 Dev Proje Tanıtıldı

Hakan Arslan’dan Görkemli Açılış: 6 Dev Proje Tanıtıldı

featured
service

Arslanlar Grup A.Ş.’nin yürütmüş olduğu 6 projenin açılışı ve tanıtımı bugün düzenlenen görkemli bir törenle tanıtıldı. İş insanı Hakan Arslan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Ankara’nın kuzeyine kazandırılan altı dev projenin açılışı yapıldı. Açılışa siyaset ve iş dünyasından birçok önemli isim katıldı.

Hakan Arslan’dan Görkemli Açılış: 6 Dev Proje Tanıtıldı 1

İş insanı Hakan Arslan tarafından inşaa edilen ve Ankara’ya değer katan Arslanlar VIP, Arslanlar Prestij, Arslanlar Airport, Arslanlar Elite, Arslanlar Smart ve Arslanlar Jewels’in açılışına katılım yoğun oldu. Açılışa, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Ankara Milletvekili Adnan Beker, BBP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Ertan Çomakli, İçişleri Bakanlığı Daire Başkanı Fahrettin Kaya, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç, Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Keskin, Ankara Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Akçam’ın yanı sıra iş dünyasından ve siyasetçilerden bir çok isim katıldı.

Hakan Arslan’dan Görkemli Açılış: 6 Dev Proje Tanıtıldı 2

Arslanlar Saray İş Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış davetlilerin kurdeleyi kesmesi ile başladı. Etkinliğe katılan isimler tek tek söz alarak yürütülen projelerin bölgeye hayırlı olması temennisinde bulunarak Hakan Arslan’a başarı dileklerini iletti. Yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslan ise katılımcılara tek tek teşekkürlerini iletti.

Etkinlikte projeler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Kuzey Ankara’ya kazandırılan projeler arasında Arslanlar VIP, Arslanlar Prestij, Arslanlar Airport, Arslanlar Elite, Arslanlar Smart ve Arslanlar Jewels yer alıyor.

İşte Kuzey Ankara’ya kazandırılan projelerin detayları;

Hakan Arslan’dan Görkemli Açılış: 6 Dev Proje Tanıtıldı 3

ARSLANLAR VIP

Ankara İli Akyurt İlçesi Balıkhisar Mevkii’nde hayata geçirilen proje, 10.000 m2’ye yakın proje alanı üzerinde konuşlandırılmış. Proje, 1+1 tip rezidans niteliğinde toplam 236 adet daire, cafe-restorant olarak planlanan ticari alanlar, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, hamam, tuz odası ve squash salonu gibi zengin sosyal tesisleri içerisinde barındırıyor. ARSLANLAR VIP gerek dairelerinde uygulanan son teknoloji inşaat uygulamaları, rahat ve konforlu yaşam alanları, gerekse ticari alanlarının, sosyal tesislerinin zenginliğiyle, ister konut, istenirse işyeri olarak kullanım alternatifiyle, yaşantısını devam ettirecek sakinlerine güvenli, rahat, konforlu, huzurlu ve tüm ihtiyaçlarını proje dahilinde karşılayabildikleri bir yaşantı sunacak şekilde hazırlanış. Modern mimarisi, bulunduğu lokasyonda daha önce uygulanmayan proje yaklaşımıyla, bölgeye değer katan öncü projeler arasında yerini alıyor.

Hakan Arslan’dan Görkemli Açılış: 6 Dev Proje Tanıtıldı 4

ARSLANLAR AIRPORT

Esenboğa Havalimanı girişine komşu olan proje 11 bin 152 m2 proje sahası içerisinde 26 bin m2’lik inşaat alanına sahip. Projede, 1+1,2+1,3+1 rezidans niteliğinde toplam 315 adet daire yer alıyor. Yaklaşık 850 m2 alanda kapalı yüzme havuzu, spor salonları, sauna-buhar odası, tuz odası, squash salonu olmak üzere sosyal alanlar ve 3 bin metrekareye yakın galeria ve peyzaj alanı da yer alıyor. Yine bu projede de her bağımsız bölüm için 1 adet açık otopark düşünülmüş. Modern bir yapıya ve görünüme sahip olan Arslanlar Airport, ulaşım kolaylığı ile öne çıkıyor ve proje, “Esenboğa Havalimanı’na komşu olmak ister misiniz?” sloganı ile tanıtılıyor.

ARSLANLAR JEWELS

Arslanlar Jewels, Arslanlar Grup AŞ’nin diğer projeleri gibi Esenboğa Havalimanı’na komşu bir konumda inşaa edildi. 9 bin 957 m3 proje sahası içerisinde 21 bin m2’lik inşaat alanına sahip olan Arslanlar Jewels 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere 280 bağımsız bölümden (daire) oluşuyor. Yaklaşık 550 m2’lik alanda da kapalı yüzme havuzu, spor salonları, sauna-buhar odası, tuz odası, squash salonu olmak üzere sosyal alanlar yer alıyor. 3 bin 700 m2’lik alanda ise bitki çeşitleri ile renklendirilmiş galeria ve peyzaj alanı yer alıyor. Modern mimari ve altyapısı ile proje bölgeye değer katan yapılar arasında yer alıyor.

ARSLANLAR SMART

Esenboğa Havalimanına 5 dakika ulaşım mesafesinde bulunan Arslanlar Smart, 4 bin 400 m2 proje sahası içerisinde 5 bin 800 m2 inşaat alanına sahip. 1+1 rezidans niteliğinde 150 adet dairenin yer aldığı proje içerisinde bin 500 m2’ye yakın peyzaj alanı yer alıyor. Her bağımsız bölüm için 1 adet açık otoparkın bulunduğu Arslanlar Smart, güçlü ve modern tasarımı ile dikkat çekiyor.

ARSLANLAR PRESTİJ

Esenboğa Havalimanı’na yaklaşık 4 dakikalık mesafede bulunan proje, protokol yolu cephe konumda 2 bin 883 metrekarelik proje alanına sahip. 7 bin metrekarelik inşaat alanında yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1 rezidans niteliğinde 64 adet bağımsız bölüm (daire) yer alıyor. Projede ayrıca 550 metrekareye yakın alanda, ticari alanlar bulunuyor.

ARSLANLAR ELITE

Protokol yoluna cephe olan Arslanlar Elite, 2 bin 616 m2 proje sahası içerisinde 7 bin m2’lik bir inşaat alanına sahip. Projede, 1+1,2+1,3+1 rezidans niteliğinde toplam 73 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Yine bu projede de 80 m2’ye yakın galeria ve peyzaj alanı yer alıyor. Otonomi’ye 5 dakikalık mesafede bulunan Arslanlar Elite, ulaşım kolaylığı ile de dikkat çekiyor. Proje, Pursaklar’da bulunan Endemik Vadi’ye atıfla, “Endemik Vadi’ye Komşu Olmak İster misiniz?” sloganı ile tanıtılıyor.

Hakan Arslan’dan Görkemli Açılış: 6 Dev Proje Tanıtıldı 5
Hakan Arslan’dan Görkemli Açılış: 6 Dev Proje Tanıtıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.