1. Haberler
  2. Magazin
  3. Oyuncu Gizem Güneş: Karavanda unutuldum

Oyuncu Gizem Güneş: Karavanda unutuldum

featured
service

Güzel oyuncu Gizem Güneş, MAG Ağustos sayısında yer aldı ve hayranlarına hem sette yaşadığı komik bir anısını hem de tatil planlarını anlattı. Güneş, “Kuzey Yıldızı: İlk Aşk” dizisiyle geniş kitlelere ulaşmış ve en son “Kül Masalı” adlı yapımda rol almıştı. Oyuncu, sette yaşadığı unutulmaz anlardan birini şu sözlerle paylaştı: “Ben de tuvalet karavanına gitmiştim. Sanırım beni gittim sandılar ve üzerime karavanı kilitlediler… Sonra bir baktım hareket ediyoruz! Yanıma telefonumu da almamışım, bağırmaya başladım. Dışarıda ekipten birkaç kişi sesimi duymuş. O şekilde karavanı durdurup beni çıkarmışlardı!” dedi.

Tatil tercihleri konusunda ise Güneş, bu yaz iki kez Mısır’a gittiğini belirterek, oranın mistik havasını çok sevdiğini söyledi. Yaz tatillerini genellikle ailesiyle birlikte Kuzey Ege’deki yazlıklarında geçirdiğini ifade eden oyuncu, “Kuzey Ege, Kaz Dağları bana hep huzur vermiştir. Havasını ve denizini çok seviyorum. Yenilendiğimi hissediyorum” dedi. Yurt dışı tatillerinde ise kültürel gezileri tercih ettiğini ve Ürdün’ün Petra antik kenti hakkında, “Bence herkes orayı görmeli” açıklamasında bulundu.

Gizem Güneş, ayrıca ufukta yeni projeler olduğunun sinyallerini vererek, “Projem henüz çok yeni bitti. O yüzden şu an biraz dinlenme ve yenilenme sürecindeyim; fakat çalışmayı ve meşgul olmayı da çok sevdiğim için bu süreyi çok da uzatmak istemiyorum. Her an yeni bir sürprizle karşınıza çıkabilirim!” diyerek hayranlarını heyecanlandırdı.

Oyuncu Gizem Güneş: Karavanda unutuldum
Yorum Yap