1. Haberler
  2. Yerel
  3. Gülbahçe Mahallesi’nde Ulaşım Krizi: Vatandaş Çözüm Bekliyor

Gülbahçe Mahallesi’nde Ulaşım Krizi: Vatandaş Çözüm Bekliyor

featured
service

BURSA (İGFA) – Bursa’nın tarihi ve hareketli semtlerinden biri olan Gülbahçe Mahallesi’nde son günlerde taksiciler ve dolmuşçular arasında yaşanan anlaşmazlık, mahalledeki ulaşım hizmetlerini olumsuz yönde etkileyerek bölge sakinlerini zor durumda bırakıyor. Taraflar, müşteri kapma yarışının adeta bir savaşa dönüştüğünü belirterek, yetkililerden çözüm bekliyor.

Vatandaşlar sorunun çözülmesini istiyor

Dolmuşçular, taksicilerin duraklarının yakınında müşteri bekleyerek haksız rekabet yarattığını iddia ediyor, diğer taraftan taksiciler de dolmuşçuların durak noktalarını işgal ederek yolcuları mağdur ettiğini öne sürüyor. Dolmuşcu esnafı ile taksici esnafı arasındaki çekişme, dolmuş durakları ile taksi duraklarında uzun kuyruklara neden olurken, tartışmalara da neden oluyor.

İki taraf arasındaki çekişme ise mahalle sakinlerini de zor durumda bırakıyor. Bazı vatandaşlar, “Her iki taraf da kendi çıkarlarını düşünerek hareket ediyor. Bizim tek isteğimiz, rahat bir şekilde ulaşımımızı sağlamak” diyerek sorunun biran önce çözüme kavuşmasını bekliyor.

Gülbahçe Mahallesi’nde Ulaşım Krizi: Vatandaş Çözüm Bekliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.