1. Haberler
  2. Gölbaşı
  3. Gölbaşı Oğulbey Şehit Halim Şahin Ortaokulu’nda Karne Heyecanı

Gölbaşı Oğulbey Şehit Halim Şahin Ortaokulu’nda Karne Heyecanı

featured
service

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim okullarında eğitim gören 20 milyonu aşkın öğrenci, karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Tüm Türkiye’de karne heyecanı yaşanırken, Gölbaşı Oğulbey Şehit Halim Şahin Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, Oğulbey Mahalle Muhtarı Mustafa Cebeci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı ve ardından öğrencilerin sergilediği halk oyunu gösterisiyle devam etti. Başkan Odabaşı ve beraberindeki protokol üyeleri, öğrencilerin yıl içerisinde gerçekleştirdiği projelerin yer aldığı sergiyi gezerek, öğrencilerin emeklerini yakından inceledi.

Sınıfları ziyaret eden Başkan Odabaşı ve Kaymakam Rüstemoğlu, öğrencilere karnelerini dağıtarak onların mutluluğuna ortak oldular. Özellikle yedinci sınıf öğrencilerinin Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni sırayla okudukları anlar, törende duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

“Sizlerin başarısı, bizim en büyük gurur kaynağımız”

Öğrencileri tek tek tebrik eden Başkan Odabaşı “Siz sevgili öğrencilerimizin, bir yıl boyunca gösterdiği çaba ve azim sonucu olan karnelerini aldığı anların heyecanını paylaşıyoruz. Başarı, sadece alınan notlarla değil, aynı zamanda edindiğiniz bilgi ve becerilerle de ölçülür. Sizler, bir yıl boyunca sadece akademik anlamda değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel alanlarda da kendinizi geliştirdiniz. Bu süreçte, sizlere rehberlik eden öğretmenlerimize ve her zaman yanınızda olan ailelerinize de teşekkür ediyorum. Hepinizi yürekten kutluyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz ve sizlerin başarısı, bizim en büyük gurur kaynağımızdır,” dedi.

Gölbaşı Oğulbey Şehit Halim Şahin Ortaokulu’nda Karne Heyecanı
Yorum Yap