1. Haberler
  2. Gölbaşı
  3. Gölbaşı Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Merkezi’nde Hazırlıklar Tamamlandı

Gölbaşı Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Merkezi’nde Hazırlıklar Tamamlandı

featured
service

Gölbaşı Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların rahat bir şekilde kurban alışverişi yapabilmeleri için Kurban Satış ve Kesim Merkezi’nde hazırlıklarını tamamladı. Konya Yolu üzerinde bulunan 10. Km Oğulbey Mahallesi’nde yer alan kurban satış alanına kurbanlıklar gelmeye başladı. Belediye ekipleri tarafından hijyen ve sağlık tedbirleri alınarak hizmete açılan pazarda, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvanlar satışa sunuldu. Veterinerler tarafından yapılan sağlık kontrolleri titizlikle gerçekleştirildi.

Gölbaşı Belediyesi, vatandaşların pazara rahatça ulaşabilmeleri için ücretsiz servis hizmeti sunacak. Hasan Celal Güzel İlçe Halk Kütüphanesi önünden saat 10.00, 13.00 ve 16.00 saatlerinde kalkacak olan servisler, kurban pazarından 12.00, 15.00 ve 18.00 saatlerinde dönüş yapacak.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, kurban alışverişlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Kurban pazarlarımızda hijyen ve sağlık önlemlerine büyük önem veriyoruz. Satıcılarımızın ve alıcılarımızın memnuniyeti bizim için çok önemli” dedi.

Kurban Satış ve Kesim Merkezi, 24 saat kesintisiz olarak güvenlik kameralarıyla izlenen 100 bin metrekarelik alana sahip. Toplam 8.530 metrekare kapalı alana sahip olan merkezde, 67 adet padok bulunuyor ve 4 büyükbaş, 1 küçükbaş hayvan mobil kesim ünitesi yer alıyor. Ayrıca idari bina, umumi banyo/tuvalet binası, zabıta ve güvenlik noktaları, araç otoparkı ve su deposu gibi tesisler de bulunuyor.

Kurban satıcıları, zabıta ekipleri tarafından sık sık uyarılarla dolandırıcılığın önüne geçilmeye çalışılırken, para sayma makineleri de dolandırıcılığın önlenmesine katkı sağlıyor.

Gölbaşı Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Merkezi’nde Hazırlıklar Tamamlandı
Yorum Yap