1. Haberler
  2. Spor
  3. Girona-Barcelona Maçı Saat Kaçta, Nasıl İzlenir, Hangi Kanalda?

Girona-Barcelona Maçı Saat Kaçta, Nasıl İzlenir, Hangi Kanalda?

İspanya La Liga’da sezon heyecanı tüm hızıyla devam ederken, ligin iki formda takımı Girona ve Barcelona karşı karşıya geliyor. Barcelona, geçtiğimiz sezonu Real Madrid'in gerisinde tamamlamasının ardından bu sezon şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkıyor ve şimdiye kadar oynadığı dört maçtan da galip ayrıldı.

featured
service

İspanya La Liga’nın 5. hafta karşılaşmalarında, Girona ve Barcelona bugün saat 17:15’te karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, bu mücadeleyi Türkiye’den canlı olarak izleyebilecek. İşte maça dair tüm detaylar:

Barcelona, sezona oldukça formda başladı ve ligde oynadığı dört maçta da galip gelerek, 12 puanla zirve mücadelesine devam ediyor. Takım, şu ana kadar 13 gol atarken, kalesinde sadece 3 gol gördü. Bugünkü maç, Barcelona için liderlik yolunda büyük önem taşıyor.

Girona ise sezona başarılı bir giriş yaptı ve topladığı 7 puanla üst sıralarda yer alıyor. Son iki maçlarını gol yemeden kazanan Girona, Barcelona karşısında sürpriz yaparak puan veya puanlar almayı hedefliyor​. Girona son iki maçında Osasuna’yı 4-0, Sevilla’yı ise 2-0’lık skorla geçmeyi başarmıştı.

Karşılaşma, Girona’nın evi olan Estadio Municipal de Montilivi Stadyumu’nda oynanacak. Bu zorlu maçta Barcelona, liderliğini pekiştirmek, Girona ise sürpriz yaparak Avrupa kupaları potasındaki iddiasını artırmak isteyecek.

Girona – Barcelona maçı, Türkiye’de S Sport ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak. İzleyiciler, bu kanalları çeşitli dijital platformlardan takip edebilirler:

  • Tivibu: Kanal 73
  • Turkcell TV+: Kanal 77
  • Vodafone TV: Kanal 11

Ayrıca, S Sport Plus üzerinden de izlenebilecek.

Girona-Barcelona Maçı Saat Kaçta, Nasıl İzlenir, Hangi Kanalda?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.