1. Haberler
  2. Spor
  3. Getafe’nin Yeni Hedefi Arda Güler

Getafe’nin Yeni Hedefi Arda Güler

featured
service

Getafe, teknik direktör Jose Bordalas’a gelecek sezon için yeni kaynaklar sağlamayı planlıyor ve Mason Greenwood’un yerine genç yetenek Arda Güler’i kadrosuna katmayı hedefliyor.

Getafe’nin sezonun oyuncusu seçilen Greenwood, 10 gol ve 6 asistlik performansıyla dikkat çekmişti ancak bu yaz Manchester United’a geri dönecek. Manchester United, Greenwood’u 40-50 milyon euro arasında bir bedelle satmayı planlıyor.

Football Espana’nın haberine göre, Getafe Başkanı Angel Torres, Real Madrid ile yaptığı yıllık toplantısında Arda Güler’i kiralamak için resmi talepte bulundu. Torres, Güler’in etrafında bir takım kuracaklarını belirtti.

Arda Güler, sadece La Liga’dan değil, uluslararası arenadan da büyük ilgi görüyor. İspanya’dan Real Sociedad, Las Palmas, RCD Mallorca ve Sevilla, Almanya’dan RB Leipzig, İtalya’dan Milan ve eski kulübü Fenerbahçe, genç yeteneği kiralamak isteyen takımlar arasında yer alıyor.

Ancak, 19 yaşındaki oyuncunun bu yaz başka bir takıma gitmesi pek mümkün görünmüyor. Güler, Santiago Bernabeu’da kalmak istediğini sürekli olarak dile getirirken, Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti de sezonun son bölümündeki etkileyici performansının ardından genç oyuncunun takımda kalacağını belirtti.

Getafe’nin Yeni Hedefi Arda Güler