1. Haberler
  2. Yerel
  3. Gemlik’te kaldırım işgaline geçit yok

Gemlik’te kaldırım işgaline geçit yok

featured
service

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırım işgalleriyle mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe genelinde yayaların yürüme yollarını kapatan masa, sandalye ve satış amaçlı ürünlerle kaldırımları işgal eden işletmelere karşı yapılan denetimlerde, işgal edilen malzemelere el konuldu.

İlçe merkezi ve Katlı Otopark civarında bulunan kahvehaneler, zabıta ekipleri tarafından daha önce kaldırım işgallerine son verilmesi konusunda uyarılmıştı. Ancak, uyarıları dikkate almayan işletmelere cezai işlemler uygulandı. Uygulanan cezalara rağmen kaldırım işgaline devam eden bazı işletmelerin tabure, masa ve sandalyeleri zabıta ekiplerince toplandı.

Halktan Tam Destek

Gemlikliler, zabıta ekiplerinin kaldırım işgalleriyle mücadelesini takdirle karşıladı. Özellikle sokaklarda yürümekte zorlandığını belirten kadınlar, çocuk arabalarıyla geçecek yer bulamadıklarını ifade ederek, huzurlu ve güvenli sokaklar için bu tür uygulamaların gerekli olduğunu vurguladı. Kadınlar, zabıta ekiplerine teşekkür ederek desteklerini dile getirdi.

Zabıta ekiplerinin mücadelesi, Gemlik’te yayaların daha güvenli ve rahat bir şekilde kaldırımları kullanabilmelerini sağlamak amacıyla aralıksız devam edecek.

Gemlik’te kaldırım işgaline geçit yok
Yorum Yap