1. Haberler
  2. Spor
  3. Gemlik’te Halkla Bilek Güreşi Programı Büyük İlgi Gördü

Gemlik’te Halkla Bilek Güreşi Programı Büyük İlgi Gördü

featured
service

Gemlik Belediyesi ile Gemlik Belediyespor Kulübü işbirliğinde düzenlenen “Halkla Bilek Güreşi” programı, Dünya ve Avrupa şampiyonu sporcuların katılımıyla Zeytindalı Meydanı’nda gerçekleştirildi. Etkinlikte, dünya ve Avrupa şampiyonu sporcular Gemlikliler ile kozlarını paylaştı.

Şampiyonlar Gemlikliler ile Buluştu

Programa Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediyespor Kulübü yöneticileri İlhan Ermiş ve Tarık Erdem, Dünya şampiyonları Arif Ertem, Efe Kömek, Kader Soydan, Avrupa şampiyonu Deniz Köşgeroğlu ve Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Ali Işıldak katıldı. Hazırlanan alanda genç yaşlı yüzlerce kişi ile bilek güreşi yapan şampiyonlar, iki saat süren programda büyük ilgi gördü.

Başkan Deviren’den Teşekkür ve Destek Mesajı

Sporculara katılımları için teşekkür eden Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, ilçede bilek güreşi meraklılarının olduğunu belirterek, “Bilinen spor dallarının ötesinde, bilek güreşi ve fitness konusunda da ilçemizi bilinçlendireceğiz. Aramızda dünya şampiyonlarımız var. Hepsine teşekkür ediyoruz. Gemlik Belediyesi olarak bu sporun destekçisi olacağız” dedi.

Gemlik’te Halkla Bilek Güreşi Programı Büyük İlgi Gördü
Yorum Yap