1. Haberler
  2. Yerel
  3. Gemlik Zeytini Festivali Coşku Dolu Programlarla Devam Ediyor

Gemlik Zeytini Festivali Coşku Dolu Programlarla Devam Ediyor

featured
service

31. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali, cumartesi günü gerçekleşen etkinliklerle hız kesmeden devam etti. Sabah saatlerinden itibaren yoğun ilgi gören festival, her yaştan katılımcıya hitap eden programlarla dolu dolu geçti.

    Günün ilk etkinliği olan Zeytinli Tatlar Kahvaltısı, Gemliklilerin büyük ilgisini çekti. Ardından Zumba etkinliğiyle enerji toplayan katılımcılar, keyifli anlar yaşadı. Gün boyu devam eden animasyon gösterileri, yüz boyama, sihirbaz ve kukla etkinlikleri ile çocuk tiyatrosu sayesinde Gemlikli minikler unutulmaz bir gün geçirdi.

    Akşam saatlerinde ise Gemlikli sanatçılar sahneye çıkarak izleyenlerden büyük beğeni topladı. Hamdi İşbilir, ünlü söz yazarı Vural Şahin ile birlikte arabesk fantezi türünde eserler seslendirirken, seyircilerden tam not aldı. Ardından sahneye çıkan Anılcan, bir saat boyunca seslendirdiği hareketli pop şarkılarıyla festivale coşku kattı. Günün finalinde ise Gemlik Roman Orkestrası’nın fasıl performansı izleyenleri adeta büyüledi.

    Gemlik Zeytini Festivali Coşku Dolu Programlarla Devam Ediyor 1

    Başkan Deviren’den Sanatçılara Övgü

    Festivalin sanatçılara hediye takdim töreninde sahneye çıkan Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, festivale katılan kalabalığı heyecanla selamladı. Başkan Deviren, Gemlikli sanatçıların gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kendi değerlerimize sahip çıkacağız. Kendi sanatçılarımız için fırsat yaratacağız. Kentimizin tanıtımı ve kalkınmasına böyle destek olabilirsiniz. Sahne alan tüm sanatçılarımızı kutluyorum” dedi.

    Gemlik’te Kıraç Sahne Alacak

    Gecenin ilerleyen saatlerinde kardeş şehir Gagauzya Dizgince’den gelen sanatçı Piotr Drangoz, kısa bir konser vererek yerel şarkılarını seslendirdi. Yerel ezgilerle renklenen konser, festivalin uluslararası boyutuna katkı sağladı.

    31. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali, son gününde de birbirinden eğlenceli programlarla devam edecek. Festivalin kapanışında ise ünlü sanatçı Kıraç sahne alarak coşkulu bir final yapacak.

      Gemlik Zeytini Festivali Coşku Dolu Programlarla Devam Ediyor
      Yorum Yap

      E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

      Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.