1. Haberler
  2. Haberler
  3. Gemlik Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Servis Hizmeti

Gemlik Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Servis Hizmeti

featured
service

Gemlik Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte Odun Depoları ile Uludağ Üniversitesi Asım Kocabıyık Yerleşkesi mevkiinde bulunan liseler arasında ücretsiz öğrenci servisi seferlerine başladı.

Yeni eğitim yılının ilk gününde düzenlenen ilk seferi Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren gerçekleştirdi. Başkan Deviren, sabah saat 08.00’de Odun Depoları’ndan hareket eden servisle öğrencileri bizzat karşılayarak, yolculuk boyunca onlarla sohbet etti. Ardından direksiyonu profesyonel sürücüye devrederek, servisin güzergahındaki Bölge Parkı, Orhangazi Caddesi ve İstiklal Caddesi üzerinden öğrencilerin güvenli bir şekilde yerleşkeye ulaşmasını sağladı.

Başkan Şükrü Deviren, öğrencilerin ulaşımını sağlamanın belediyenin önemli sorumluluklarından biri olduğunu vurgulayarak, “Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs ve diğer ulaşım araçları, öğrencilere yönelik büyük oranda indirim yaptı. Gemlik Belediyesi olarak biz de sabahları öğrencilere ücretsiz servis hizmeti sunarak, eğitimde ailelere destek olmayı amaçlıyoruz” dedi. Ayrıca yeni eğitim-öğretim yılını kutlayan Deviren, tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarılar diledi.

Gemlik Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Servis Hizmeti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.