1. Haberler
  2. Yerel
  3. Gap Havalimanı Ve Cezaevi Seferleri Başladı

Gap Havalimanı Ve Cezaevi Seferleri Başladı

featured
service

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım hizmetlerini genişleterek vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmaya yönelik yeni bir adım attı. Belediye otobüsleri, artık günlük üç seferle Şanlıurfa Havalimanı ve cezaevi arasında hizmet verecek.

Sefer Saatleri ve Güzergah

Yeni seferler, sabah 08:00, öğle 12:00 ve akşam 16:00 saatlerinde BELSAN A.Ş’ye ait şehir içi toplu taşıma araçlarıyla Şanlıurfa’dan hareket edecek. Bu seferler, önce havalimanına ardından cezaevine ulaşacak. Dönüş seferleri ise 09:00, 13:00 ve 17:00 saatlerinde cezaevinden başlayarak havalimanı üzerinden Şanlıurfa merkezine varacak. Otobüslerin kalkış noktası olarak belirlenen Göbeklitepe (Abide Kavşağı) durağı, vatandaşlar için kolay ulaşılabilir bir merkez olma özelliği taşıyor.

Toplu ulaşımda sunulan bu yeni hizmet, Şanlıurfalılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, özellikle havalimanı ve cezaevi gibi şehrin uzak noktalarına toplu taşıma ile ulaşım sağlanmasının büyük bir kolaylık olduğunu belirttiler. Ayrıca, sefer saatlerinin günün farklı saatlerinde olması, iş veya özel nedenlerle yolculuk yapanlar için esnek bir ulaşım seçeneği sunuyor.

Gap Havalimanı Ve Cezaevi Seferleri Başladı
Yorum Yap