1. Haberler
  2. Spor
  3. Galler-Türkiye Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda, Şifresiz mi?

Galler-Türkiye Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda, Şifresiz mi?

Türkiye A Millî Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek. Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Norveçli hakem Rohit Saggi yönetecek. Galler-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? haberimizde...

featured
service

Türkiye A Millî Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ilk maçında bu akşam deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Cardiff City Stadyumu’nda oynanacak.

Maçı Norveç Futbol Federasyonu’ndan Rohit Saggi yönetecek. Yardımcılıklarını Morten Jensen ve Anders Olav Dale yaparken, dördüncü hakem Sigurd Kringstad olacak. VAR sisteminde ise İspanya’dan Carlos del Cerro Grande, AVAR olarak Norveç’ten Mohammad Usman Aslam görev alacak.

Galler-Türkiye Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda, Şifresiz mi? 1

Galler ile 10. Randevu

A Millî Takımımız, Galler ile tarihindeki 10. maçına çıkacak. Daha önce oynanan 9 karşılaşmada Ay-Yıldızlılar, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda millîlerimiz 10 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü.

Galler-Türkiye Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda, Şifresiz mi? 2

Tarihteki 632. Müsabaka

Millî Takımımız, bu maçla birlikte tarihindeki 632. karşılaşmasına çıkmış olacak. 101 yıllık tarihinde 346’sı resmi, 285’i özel olmak üzere toplamda 631 maç oynayan Türkiye, 245 galibiyet, 148 beraberlik ve 238 yenilgi aldı. Bu süreçte Ay-Yıldızlılar 861 gol atarken, 905 gol yedi. Bugüne kadar 91 farklı ülke ile karşılaşan A Millî Takımımız, maçların 547’sini Avrupa, 34’ünü Asya, 24’ünü Afrika, 23’ünü Amerika ve 3’ünü Okyanusya temsilcileriyle oynadı.

Galler-Türkiye Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda, Şifresiz mi? 3

Semih Kılıçsoy Kadrodan Çıkarıldı

Millî Takım kampına katılan Semih Kılıçsoy, sol kasığındaki zorlanma şikayetinin devam etmesi nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Ayrıca, Mustafa Hekimoğlu, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri’nde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile karşılaşacak Ümit Millî Takım kadrosuna dahil edildi.

Galler-Türkiye Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda, Şifresiz mi? 4

Galler-Türkiye maçı saat 21.45’te başlayacak ve futbolseverler müsabakayı TV8 ile EXXEN platformlarından canlı izleyebilecek.

Grubun Diğer Maçı: İzlanda-Karadağ

Grubun diğer karşılaşmasında İzlanda, TSİ 21.45’te Karadağ’ı kendi sahasında ağırlayacak. Maç, İzlanda’nın başkenti Reykjavik’teki Laugardalsvöllur Stadyumu’nda oynanacak.

Galler-Türkiye Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda, Şifresiz mi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.