1. Haberler
  2. Spor
  3. Galler-Türkiye Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Galler-Türkiye Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

featured
service

Türkiye A Millî Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ilk mücadelesine Galler deplasmanında çıkmaya hazırlanıyor. Ay-Yıldızlılar, 6 Eylül 2024 Cuma günü Galler ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye’nin yer aldığı Uluslar B Ligi 4. Grup’ta, Galler’in yanı sıra İzlanda ve Karadağ da bulunuyor. Grubun ilk maçlarında İzlanda, Karadağ’ı ağırlarken, Türkiye ise Galler karşısında 3 puan mücadelesi verecek.

UEFA Uluslar Ligi’nde Önemli Değişiklikler

UEFA Uluslar Ligi’nin bu sezonunda önemli değişiklikler de hayata geçirildi. 2024/25 sezonuyla birlikte, Mart 2025’te oynanacak yeni bir eleme turu eklenerek, grup aşaması ile Haziran’daki finaller arasında bir geçiş sağlandı. Lig A grup birincileri ve ikincileri, çift maçlı eleme usulüne göre çeyrek finallerde mücadele edecek ve kazananlar Final Four’a yükselecek.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Semih Kılıçsoy, Galler ve İzlanda Maçlarında Yok
Haberi görüntüle

Lig A ve B’deki gruplarını son sırada tamamlayan takımlar ise bir alt lige düşecek. Benzer şekilde, Lig B ve C’nin üçüncü sıradaki takımları ve Lig C’nin dördüncü sıradaki takımları play-off maçları oynayacak. Ayrıca, Mart ayında oynanacak genişletilmiş UEFA Uluslar Ligi’ne sadece belirli takımlar katılacak; diğer takımlar ise Avrupa Elemeleri’ne başlayacak.

Uluslar Ligi yarı finalleri 4 ve 5 Haziran 2025 tarihlerinde oynanacak ve finalistler 8 Haziran’da karşı karşıya gelecek. Yarı finalde elenen takımlar ise aynı gün üçüncülük mücadelesi verecek. 2024/25 sezonunda A, B ve C liglerinde 16’şar, D Ligi’nde ise 6 takım yer alıyor.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Galler-Türkiye Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda, Şifresiz mi?
Haberi görüntüle

Galler-Türkiye karşılaşması, 6 Eylül 2024 tarihinde saat 21:45’te başlayacak ve mücadele Tv8 ve Exxen platformundan yayınlanacak.

Galler-Türkiye Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?
Yorum Yap